Începând din 11 decembrie, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:30, Cătălin Oprişan va prezenta emisiunea AS.ro live. Aceasta va putea fi urmărită zilnic atât de site-ul www.as.ro , cât şi pe pagina de facebook AntenaSport, dar şi pe AntenaPlay. De la invitaţii săi, nume mari din lumea sportului, Cătălin le va aduce următorilor săi, direct pe telefonul mobil ori pe tabletă, poveşti mai puţin cunoscute, dar şi noutăţi din lumea sportului.

”Orice sportiv de performanță – și aici nu mă refer numai la fotbaliști – are zeci de povești. Despre primii pași, despre muncă, despre cum e să auzi cum îți cântă imnul, despre zile mai puțin bune, despre miracole, despre arenele de vis ale lumii, despre antrenorii care au crezut în ei, despre sutele de mii de ore de antrenament. Multe dintre aceste povești au rămas nespuse. Noi vom încerca să le scoatem la iveală”, a dezvăluit gazda emisiunii, Cătălin Oprişan.

Cunoscut pentru maniera relaxată în care abordează oamenii şi subiectele, Cătălin Oprişan nu vrea să dea ora exactă în sport, ci mai degrabă să „culeagă” poveştile românilor din lumea sportului.  ”Nu vom analiza fazele incendiare, nu vom da noi verdicte. Vom încerca să-l facem pe invitatul de zi cu zi să se simtă ca acasă și să ne spună toate aceste povestioare ascunse. E vorba despre entertainment, despre plăcerea de a afla de sport, de recorduri și de performanțe într-o altfel de manieră”, a completat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.