Povestea celui mai dur și provocator reality show a ajuns la sfârșit! După 13 săptămâni în care 18 fermieri au luptat cu propriile limite, Augustin Viziru a reușit să câștige marea finală și să obțină titlul de Fermierul Anului 2020, dar și marele premiu de 50.000 de euro.

 

Andrei, Augustin, Elena și Viviana au pornit cu gânduri mari și cu dorința de a demonstra că își merită locul în finală și că au ceea ce le trebuie pentru a pleca acasă cu trofeul. Fiecare probă le-a testat îndemânarea, forța, atenția la detalii și puterea de a trece peste clipele în care totul părea prea greu!

 

Marea finală a condus topul audiențelor la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 8.7 puncte de rating și 26.6% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.0 puncte de rating și 15.2% share.

 

Ocupanta locului 4 a fost Viviana Sposub, cea care a reușit de-a lungul competiției să profite de fiecare șansă primită. Tristă, dar mulțumită, aceasta a declarat: ”Sunt fericită. Sunt mai puternică. Ferma schimbă destine”.

 

Fermierul pe care concurenții au mizat încă din prima zi că poate ajunge în marea finală, Andrei Stoica, a încheiat competiția pe locul 3. ”Când șansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis… nu am noroc. Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion.

 

Surpriza competiției, Elena Chiriac, cea care a reușit să elimine, rând pe rând, șapte concurente a demonstrat că a meritat fiecare victorie și a luptat până în ultima clipă, reușind să obțină locul 2. ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei.

 

Marele câștigător este Augustin Viziru, cel care a știut să profite la maximum de a doua șansă primită și care a dedicat victoriei tatălui său care-l urmărește din cer! ”Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”. Acestea au fost cuvintele învingătorului la finalul unui drum dificil și pavat cu multe obstacole.

 

Și-au dorit. Au luptat. Și-au depășit fiecare limită de care erau conștienți. Au muncit și ne-au făcut să îi iubităm. A fost Ferma. Orășeni vs Săteni. Un sezon în care provocările au apărut în prima zi și s-au încheiat abia la finalul ultimei probe.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.