Ascultă aici: https://umusic.lnk.to/NothingsTheSamePR

Alexander 23 și Jeremy Zucker lansează împreună single-ul „Nothing’s The Same”. În această piesă, cei doi artiști dezvăluie disperarea din spatele înfruntării inevitabilului, iar vocile lor formează un cor plin de emoție pură, până la a șopti „nothing’s the same aș it was before”.

Realizând împreună cu Jeremy melodia aceasta a fost foarte terapeutic; amândoi simțeam același nor de incertitudine și teamă deasupra capului și, pur și simplu, am făcut tot posibilul să traducem acest lucru în cântec”, spune Alexander. În timp ce Jeremy descrie cântecul lor ca „un imn neoficial de carantină”. El continuă să explice „Nu a existat o modalitate mai bună de a rupe banalitatea zilele din ultima perioadă, decât să te așezi cu Alexander și să scrii un cântec despre asta”.

Originar din Chicago, Alexander Glantz este singura forță creativă din spatele lui Alexander 23: scrie, înregistrează și produce totul în studioul său din Los Angeles, construit de către el.
Cântând muzică de la vârsta de 12 ani, Alexander și-a petrecut adolescența rafinându-și meseria cântând în formații. În martie 2019, a debutat cu „Dirty AF1s”, care a fost inclusă de către Apple Music în lisya „Bop of the Weeknd”
Mai târziu, în toamna anului 2019, a împărtășit EP-ul său de debut, „I’m Sorry I Love You”, care a fost apreciat de Billboard, Ones To Watch, Paper și multe altele. Artistul a petrecut restul anului 2019 în turneu cu Alec Benjamin, Omar Apollo și mxmtoon și și-a făcut și debutul la festivalul Lollapalooza. Anul acesta, Alexander a vândut două show-uri principale la Moroccan Lounge, s-a alăturat lui Chelsea Cutler în turneul ei din SUA. În plus, a făcut echipă cu Selena Gomez pentru a remixa hitul ei, „Rare”.


Cântăreț, compozitor și producător, Jeremy Zucker este orginar din New Jersey, unde a fost întotdeauna înconjurat de muzică. În 2015, a lansat primul său EP că boboc la Colorado College, urmând o diplomă în biologie moleculară, iar până în 2017 a semnat cu Republic Records. De atunci, a lansat patru EP-uri cu single-uri de succes, cum ar fi  „talk is overrated” cu blackbear și „all the kids are depressed” și cel mai mare cântec al său până în prezent, „comethru”, care este certificat cu Platină și care a depășit peste un miliard de stream-uri. În 2019, a colaborat cu Chelsea Cutleron pentru piesă „you were good with me”. În primăvara trecută, Zucker și-a lansat mult așteptatul album de debut, „love is not dying”, iar cel mai recent single, „supercuts”, l-a ajutat să depășească pragul de 3,2 miliarde de ascultări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.