Opt concurenți cu voci fabuloase au luat cu asalt aseară scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 8! Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie, emoție și efervescență și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții cele mai tari competiții a vocilor. Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra și Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alătura în seara aceasta alți patru concurenți, aleși tot de cei de acasă prin vot, prin sms sau online.

Primul live Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 6.9 puncte de rating și 19.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 16.0% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

În seara aceasta, de la 20:30, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alina Statie și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Silviu Murariu și Mădălina Coca, din echipa Andra; Sorina Bica și Bogdan Ioan, din echipa Smiley, vor aduce sărbătoarea pe cea mai mare scenă a vocilor. Concurenții vor interpreta numai melodii românești, într-o ediție live Vocea României, 100% românească. Telespectatorii își pot alege și de această dată preferații prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

Ziua Națională a României a fost sărbătorită aseară prin muzică, în cea de-a doua ediție live a celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României! Cei opt concurenți care au urcat pe scenă pe 1 decembrie au cântat numai melodii în limba română și au încântat publicul și antrenorii cu reprezentațiile lor puternice, pline de emoție. Telespectatorii i-au urmărit, și-au ales favoriții și i-au răsplătit cu voturile lor. Aleșii publicului din cel de-al doilea live, pe care îi vom revedea vineri, 7 decembrie, în marea semifinală, sunt: Romanița Fricosu din echipa Tudor, Dora Gaitanovici din echipa Irina, Mădălina Coca din echipa Andra și Bogdan Ioan din echipa Smiley.

Al doilea live Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 21.5% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 14.6% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:41, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Vineri, de la 20:30, emoțiile cresc pentru semifinaliștii Vocea României! Alma, Alexa, Renate, Vitalie, Romanița, Dora, Mădălina și Bogdan, împreună cu antrenorii lor, își aleg piesele și încep pregătirile pentru această etapă a competiției, pentru a impresiona publicul cu momente extraordinare. Miza este foarte mare, iar concurenții sunt hotărâți să dea totul și să demonstreze că merită să ajungă în marea finală și să câștige marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro. Vineri, telespectatorii își pot alege finaliștii prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.