Victor Rebengiuc vine “În fața ta”, în dialog cu Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, sâmbătă, 9 martie. Marele actor vorbește la Digi24 despre protestul actorilor în sprijinul magistraților care solicită abrogarea OUG 7 și despre deznădejdea de a aștepta o schimbare care nu mai vine.

“Sunt disperat. Sunt disperat, pentru că nu mă pot despărți de comunism. De când aveam cincisprezece ani, trăiesc în acest comunism. Am făcut o revoluție, credeam că se vor schimba lucrurile, că vor veni oameni noi, cu altă mentalitate, că ne vom apropia de occident, că vom încerca să intrăm în aceeași lume în care trăiesc oamenii din occident, dar bag de seamă că rămânem tot mai izolați. Negăm ce se întamplă în occident, spunem că vrem sa fim independenți, că vrem să ne păstram demnitatea. Dar cine atentează la ea? Sunt oameni din occident care încearcă să ne facă să ne ridicăm nivelul de civilizație. Asta înseamnă că atentează la identitatea noastră? Nu se schimbă nimic”, spune Victor Rebengiuc.

Cu o săptămână în urmă, Victor Rebengiuc a participat împreună cu colegii săi de la Teatrul Național București la o acțiune de susținere a magistraților care protestează față de modificarea legilor justiției. Invitat la Digi24, actorul deplânge situația României de azi și face portretul principalilor adversari de pe scena politică, Klaus Iohannis și Liviu Dragnea.

Urmăriți interviul integral la Digi24, sâmbătă, 9 martie 2019, de la 13:30, la emisiunea “În fața ta”. În fiecare sâmbătă și duminică, Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru aduc “În fața ta” la Digi24 oameni de cultură, artiști, politicieni sau lideri din business într-un cadru în care bunul simț dictează tonul dialogului despre temele momentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.