După prima ediție a ligii de baschet Veranda 3×3 League by Fitbit, prima ligă de baschet 3×3 din Europa, desfășurată în luna mai a acestui an, Veranda Mall și Sport Arena Streetball organizează o nouă ediție a competiției, ce va debuta pe 13 septembrie, pe terenurile amenajate pe esplanada centrului comercial.

Peste 30 de echipe vor fi prezente la start și vor concura pe trei categorii de vârstă: Open Masculin, deschisă tuturor participanților, indiferent de vârstă, Baby 3×3, categorie mixtă rezervată jucătorilor până la 10 ani și Mini 3×3 băieți, categorie dedicată jucătorilor cu vârste între 10 și 12 ani.

„Liga de baschet 3×3 pe care am organizat-o în primăvara acestui an a reprezentat un eveniment cu un real succes, unde ne-am bucurat de prezența a peste 60 de echipe, după ce am inclus două noi categorii dedicate copiilor, ca urmare a solicitărilor din partea școlilor din proximitatea Veranda Mall. Toate acestea ne-au încurajat să realizăm o nouă ediție, pentru a oferi șansa pasionaților de baschet să se bucure în continuare de mișcare în aer liber, susținând totodată acest sport, ce a fost recunoscut ca disciplină olimpică.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

“Reacția participanților dar și a celor care au venit să urmărească meciurile primei ediții a fost una mai mult decât pozitivă. Baschetul este un sport aflat pe un trend ascendent în România și este un sport cu priză la copii și tineri. Cum baschetul 3×3 este acum și disciplină olimpică, sperăm ca tinerii jucători care au ocazia să evolueze în această ligă să fie pregătiți să reprezinte România într-un turneu olimpic pe viitor.”, a adăugat Radu Petre, managing partner, Sport Arena Streetball.

Noua ediție a Veranda 3×3 League by Fitbit va reuni peste 150 de jucători, meciurile fiind disputate în zilele de miercuri (Open Masculin) si vineri (Baby si Mini), timp de două săptămâni. Fazele finale, care vor stabili câștigătoarele celei de-a doua ediții, vor avea loc pe 27 septembrie la Open, respectiv pe 29 septembrie la Baby și Mini.

Northside Drinkers, campionii primei ediții a Veranda 3×3 League by Fitbit, membri ai echipei naționale de baschet 3×3, reuniți în echipa Școala Veche, precum și echipe de tradiție precum Rahova’s Finest sau Choco Loco, vor fi prezente și la startul ediției a doua. De asemenea Compton Colentina și Magic Timpuri Noi, echipele care au dominat categoriile de Baby și Mini la prima ediție, vor reveni pe terenurile de la Veranda Mall.

Echipele câștigătoare ale Veranda 3×3 League by Fitbit, ediția a II-a, se vor califica pentru participarea la Sport Arena Streetball Tour Final 2018, de unde câștigătoarea la categoria Open Masculin are șanse de a participa la FIBA 3×3 World Tour.

Pentru informații suplimentare puteți accesa pagina de web www.verandamall.ro, sau pagina oficială de Facebook Veranda Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.