Luna iunie era în mod reprezentativ luna bucuriei pentru toți elevii și studenții ajunși la momentul absolvirii! Într-un an în care lucrurile s-au schimbat, iar examenele și ceremoniile se desfășoară, în general, online, formația Vama vine cu o surpriză pentru cei în an terminal și profesori, deopotrivă: Absolvirus Party!

Joi, 18 iunie, începând cu ora 19:00, în direct pe canalele de social media Vama, Tudor Chirilă, Kiss FM, dar și pe protvplus.ro, Tudor Chirilă și colegii vor susține un concert online în care vor putea fi ascultate cele mai cunoscute piese ale trupei, dar și o variantă originală a imnului absolvenților, Gaudeamus Igitur.

Petrecerea online le va oferi tinerilor ocazia de a intra în contact cu profesorii și colegii, cărora le pot transmite mesaje electronice până în ziua evenimentului, pe www.vamamusic.ro. Cei mai norocoși vor avea chiar ocazia de a intra live prin intermediul aplicațiilor online și de a face o dedicație celor care le-au fost alături în anii de studiu.

În prag de eveniment, Tudor Chirilă spune: “Dacă trăim într-o lume în care empatia ar trebui să guverneze, iar grija pentru celălalt ar fi motorul unei lumi mai bune ar trebui să ne gândim că generația de copii care termină școala sau facultatea a fost privată de o despărțire care avea un aspect formal – ceremonia de absolvire și unul informal – banchetul. Trebuie să fie dureros să nu poți să-ți iei “La revedere” așa cum se cuvine mai ales că asta e o perioada de care te desparți, e sfârșitul copilăriei sau al adolescenței, e intrarea în viața. Astea sunt lucruri care se marchează si ne-am gandit că ar fi păcat ca această generație să nu aibă o amintire la care să se raporteze peste ani. Nu avem pretenția că vom reuși, dar ne dorim ca această amintire să fie cadoul nostru pentru ei: Absolvirus Party 2020.”

Anii au zburat, dar Tudor își amintește și acum de faptul că la final de liceu, a petrecut alături de colegii lui într-o excursie în afara orașului. Pentru că amintirile absolvirii rămân în suflet, Vama oferă celor care termină acum școala, liceul sau facultatea, o scenă virtuală pe care să se bucure, să cânte și să fie alături de colegi și profesori!

Absolvirus Party nu poate fi ratat joi, 18 iunie, de la ora 19:00, pe paginile de YouTube și Facebook Vama, Tudor Chirilă, Kiss FM și pe protvplus.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.