Anul Nou a adus la Prima TV o poveste fascinantă cu regi, conți, contese și, bineînțeles, o dragoste mare între doi oameni despărțiți doar de prejudecățile vremii. De luni până vineri, de la ora 17.00, telespectatorii văd un serial de epocă ce surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume, dar și personaje bine definite. Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgostește de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferența mare de rang și de avere face imposibilă căsătoria celor doi.

Prima TV oferă posibilitatea ca fanii serialului să poată câștiga prețiosul colier al Elisei di Rivombrosa, moștenire lăsată de către contesa Agnese. Această frumoasă bijuterie este inspirată din secolul al XVIII-lea și este realizată din argint antichizat 925, complet hipoalergenic, cu părți suflate cu aur rose de 18 carate și este piesa originală creată special pentru serial.

Tot ce trebuie să facă telespectatorii este să prindă indiciul zilei din timpul serialului, difuzat de luni până vineri în intervalul 17:00-18:00 și să se înscrie, până pe 31 ianuarie, pe site-ul www.primatv.ro .
Cu cât mai multe indicii, cu atât mai multe șanse de câștig!Pentru mai multe detalii, iată link-ul de înscriere: http://www.primatv.ro/concursuri/concurs-elisa-di-rivombrosa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.