https://www.umpgmusicsolutions.com/

Universal Music Publishing Group va lansa platforma UMPG Music Solutions, care va aduce in acelasi loc compozitori, textieri si resurse de sincronizare pentru a oferi muzica personalizata si dedicata oricarei nevoi, cereri venite din partea industriei cinematografice, industriei de televiziune si domeniului publicitatii.

UMPG Music Solutions simplifica modul in care experienta muzicala se va desfasoara in raport cu domeniile terte si ajuta clientii sa descopere si sa se conecteze cu creatorii de continut muzical, pentru orice fel de proiect.

Tom Eaton, Senior Vice President (Muzica pentru Publicitate, Film & TV – UMPG) a declarat ca „Pentru fiecare arie in parte, film, TV sau industria publicitatii, va exista cate o echipa dedicata UMPG, care isi va indrepta eforturile pentru a oferi un serviciu optim pentru clienti. Prin aceasta platforma ne dorim sa marcam faptul ca abilitatile noastre se extind si mai mult de a licentia muzica in stilul comercial.

Serviciul muzical UMPG Music Solutions asigura o cale mult mai usoara in a accesa compozitori si continut muzical pentru fiecare teritoriu in parte, incluzand partea de sincronizari, productie muzicala sau compozitie originala si personalizata.
Cererile clientilor vor fi procesate de catre birourile locale, in ceea ce priveste Romania vor fi trimise catre Florian Savulescu (Universal Music Publishing Romania) – officepublishing@umusic.com, dar si de catre Universal Publishing Production Music.

In plus, UMPG Music Solutions va permite compozitorilor, textierilor si producatorilor de la companii partnere (precum Elias Music, Green United Music, Decca Publishing, Sup3rsonic sau AMP Amsterdam) sa acceseze platforma, creand in felul acesta o arie mult mai ampla de resurse muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.