Doi vecini care se detestă reciproc ajung să călătorească împreună în scaun cu rotile și să învețe să se suporte în Aaltra, un film în care actorii sunt și regizori sau invers. Iar Keta, cu părul ei roz, îți face rost de un trip cum n-ai mai trăit în El Viaje de Keta. Motive bune să te binedispui găsești și în scurtmetrajele românești, într-un weekend amuzant, imprevizibil & incorect politic pe TIFF Unlimited, cu Hituri de public la TIFF.

Filmele pot fi vizionate gratuit pe 23-24 mai, la orele anunțate, de pe teritoriul României, după care pot fi accesate oricând pe unlimited.tiff.ro, pe bază de abonament.

Pentru abonați, tot din weekend, un new entry cu Tim Roth pe afiș: 600 Miles, premiat la Berlin și inclus în competiția TIFF.

Abonamentul TIFF Unlimited îți oferă acces la un catalog cu peste 130 de titluri – filme premiate în festivaluri, hit-uri de box office, documentare românești, spectacole de teatru și dans contemporan. Perioada de free trial a fost extinsă la 14 zile.

Ne vedem la voi acasă!

Sâmbătă, 23 mai, 17.00
Scurtmetraje românești

Bricostoryr. Andreea Păduraru
Un vânzător de la un magazin de bricolaj este mult prea prietenos cu o clientă.
Prima noapter. Andrei Tănase
Cum e când tatăl tău îți aranjează prima noapte de sex.
Fotografii de familie, r. Andrei Cohn
O reuniune de familie, într-o duminică. Ulterior, cei prezenți nu se vor mai întâlni cu toții niciodată.
Trenul foamei, r. Viorel Timaru
Un tânăr fără bani de bilet şi un bătrân veteran se întâlnesc în tren.

Sâmbătă, 23 mai, 21.00
Aaltra

Regia: Benoît Delépine, Gustave Kervern

Doi vecini. Nu se simt bine nici la muncă, nici acasă. Locuiesc față în față, undeva prin nordul Franței. Coabitare foarte dificilă. Se deranjează și se detestă. Până când o dispută violentă îi aduce pe amândoi în scaun cu rotile și, ulterior, într-o călătorie improbabilă, în care sunt nevoiți să se descopere.
Un road movie savuros, în care regizorii Benoît Delépine și Gustave Kervern (Mammuth, Le grand soir) sunt și protagoniști.
🏆 Premiul Publicului, TIFF 2004

Duminică, 24 mai, 21.00
Trip cu Keta/ El Viaje de Keta
Regia: Julio Bekhór, Fernando Sma

Un hit de public la TIFF 2018, o comedie neagră despre un make-up artist pe care kilogramele în plus, dependenţa de marijuana şi părul roz o cam împiedică să-şi găsească de lucru. Ajunge să vândă droguri unui grup eclectic de clienţi – o actriţă de telenovele, un cuplu de swingeri, o casnică puritană şi o călugăriţă care numai puritană nu e…
„Ireverent, transgresiv, psihedelic” – Variety
Premiera mondială la TIFF 2018; În competiție pentru Premiul FIPRESCI

Nou pe TIFF Unlimited
600 Miles
Regia: Gabriel Ripstein
Un thriller intens în care Tim Roth joacă rolul unui agent american a cărui soartă se leagă iremediabil de tânărul contrabandist pe care-l urmărește, după ce acesta din urmă îl răpește și decide să-l ducă la șefii cartelului său din Mexic.
„A movie as unsettling as it is deep” – El Mundo
🏆 Premiul pentru Cel mai bun debut la Berlin 2015
Competiția TIFF 2015

*Disponibil pentru abonați

Play Unlimited: teatru nou la tine acasă
🎭 Avem premiere de teatru contemporan, în fiecare marți și joi, de la 20.00, disponibile oriunde în lume. Biletul costă 30 de lei per vizionare (afișat în $) și înseamnă un sprijin important pentru comunitatea artiștilor independenți.

Ce urmează:
21 mai:  Spaghete cu pâine, un one man show despre cumpărături, supraviețuire, capitalism, consumerism și lipsa de bani.
2 iunie: Reflection. O poveste despre dragoste și suferință, lipsită de cuvinte, cu păpuși în mărime naturală și actori.

Îți poți lua în continuare bilete, de oriunde din lume, pentru: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.