Filme care au cucerit juriul și publicul la Festivalul Internațional de Film Transilvania se văd weekend-ul acesta gratuit pe TIFF Unlimited. O viață de petreceri nebune și excese vs. una molcomă, dar plină de pasiune pentru cinema – ambele își găsesc locul în selecția mereu surprinzătoare a festivalului, marca Mihai Chirilov. Producțiile premiate din Belgia și Uruguay, Belgica și La vida útil, îți vor reaminti de spiritul TIFF – căutări cinefile și descoperiri de neuitat.

Filmele vor fi accesibile gratuit doar la ora anunțată, de pe teritoriul României, după care vor rămâne disponibile pentru abonații platformei.

Începând din 23 aprilie, avem spectacole de teatru & dans contemporan în fiecare marți și joi, de la 20.00. Azi, vă invităm la Birdville. Biletul costă 30 de lei per vizionare și înseamnă un sprijin important pentru comunitatea artiștilor independenți.
🎭 Mai mult despre Play Unlimited: teatru nou la tine acasă

Peste 120 de titluri cuprinde în prezent catalogul unlimited.tiff.ro. Pentru cei care-și doresc un abonament, perioada de free trial a fost extinsă la 14 zile.

Ne vedem la voi acasă!
#CaranTIFF 

Sâmbătă, 25 aprilie, 17.00
Scurtmetraje românești

  • Un cartuș de Kent și un pachet de cafea, r. Cristi Puiu (Ursul de Aur pentru scurtmetraj, Berlinale 2004)
  • Megatron, r. Marian Crișan (Palme d’Or pentru scurtmetraj, Cannes 2008)
  • Miss Sueño, r. Radu Potcoavă
  • Betoniera, r. Liviu Săndulescu
Sâmbătă, 25 aprilie, 21.00

Belgica

Regia: Felix van Groeningen

Crazy Belgians! Un film ca un party uriaș, despre o viață de excese – alcool, droguri și sex – pe muzică excelentă a celor de la Soulwax, care au compus 16 melodii pentru trupele fictive din scenariu. Semnat de regizorul lui The Broken Circle Breakdown, filmul e inspirat de povestea reală a tatălui său, Jo van Groeningen, care a deschis faimosul bar Charlatan în orașul Ghent.

Filmul de închidere TIFF 2016. Premiul pentru regie, Sundance 2016
*Film recomandat de iQOS

Duminică, 26 aprilie, 21.00

La vida útil

Regia: Federico Veiroj

Dragoste de cinema, nostalgie și umor – un film emoționant despre cinefilie și despre un mod de viață care dispare sub ochii noștri. Bilete nu se prea vând, scaunele sunt uzate, proiectoarele sunt vechi, chiria e neplătită, așa că Cinemateca din Montevideo, de care Jorge se ocupă de 25 de ani, se închide. La 45 de ani, trebuie să se reinventeze. Dar poate că-l vor ajuta chiar filmele?

Premiul Special al Juriului, TIFF 2011.
*Film recomandat de iQOS

Recomandările lui Chirilov
Săptămâna asta, directorul artistic al TIFF îți propune o mini-colecție de filme pe
Sex Mood 💥
La Vie d’Adele, regia Abdellatif Kechiche, Palme d’Or 2013
Love, de Gaspar Noé
Nymphomaniac I și II, de Lars von Trier
Nou pe TIFF Unlimited
Trip cu Keta/ El Viaje de Keta

Regia: Julio Bekhór, Fernando Sama

Un hit de public la TIFF, o comedie neagră despre un make-up artist pe care kilogramele în plus, dependenţa de marijuana şi părul roz o cam împiedică să-şi găsească de lucru. Ajunge să vândă droguri unui grup eclectic de clienţi – o actriţă de telenovele, un cuplu de swingeri, o casnică puritană şi o călugăriţă care numai puritană nu e…
„Ireverent, transgresiv, psihedelic” – Variety
Premiera mondială la TIFF 2018

*Disponibil pentru abonați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.