Din 9 martie, Trasnitii te asteapta la Prima TV cu sezonul 33, de luni pana joi, de la ora 19.00. Noi aventuri si momente pline de comedie ii asteapta pe telespectatori in serialul in care Pupaza (Grig Chiroiu) ajunge presedinte iar ironiile la adresa clasei politice din Romania vor fi frecvent intalnite in noul sezon Trasnitii.

Primarul Pupaza este ales presedintele Romaniei cu 73% din voturi iar sloganul demagogic – “Presedintele Poporului” – este aplicat imediat, in cele mai diverse situatii din serial. Pupaza afla destul de repede ca a fost pus presedinte de papusarii statului paralel, trei afaceristi ce formeaza Tripla Alianta: un mogul de presa aservita, un fost sef al serviciilor si un miliardar controversat, fost sef de clan interlop. Imediat dupa ce castiga alegerile toata gasca trasnita il linguseste pe Pupaza din dorinta de a primi functii in aparatul prezidential. Ema (Livia Taloi) si Varvara (Marina Andrei) isi disputa postul de sefa de cabinet. Cand Ema deja se vede in aceasta postura si crede ca si-a aranjat postul, apare Dalia Stuparu zisa si Albinuta (Aniela Petreanu), vesnica sefa de cabinet a presedintilor Romaniei. Descoperim ca ea va fi sefa de cabinet si in cazul lui Pupaza. Drept consolare, Ema va primi postul de purtatoare de cuvant iar Varvara pe cel de producator al vlogului Presedintelui. Politistii castiga dispozitivul de paza al resedintei prezidentiale datorita Gratielei, care descopera ca a fost colega de scoala cu Albinuta.

Usor, usor, toti trasnitii isi vor face loc in administratie. Astfel, Marlanu Ferdinand Intaiul (Toni Ionescu) va fi consilier pentru relatia cu Romanii din afara Granitelor, Teo Diliman (Raluca Guslicov) se va ocupa de departamentul de comunicare cu autoritatile si societatea civila, dar si de cel de sanatate psihica a natiei, iar Hassan Ali Bleg (Alin Brancu) va fi consultant al Departamentului Securitatii Nationale pe probleme de combatere a antiterorismului si Orient Mijlociu.

Serialul care a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, Trasnitii, va reveni la Prima TV cu o noua abordare, o satira taioasa la adresa clasei politice din Romania si a intereselor meschine ale acesteia. Gasca trasnita asteapta telespectatorii in fata televizoarelor, din 9 martie, la Prima TV de la ora 19.00 pentru a savura hazul de necaz facut de trasniti pe seama a ceea ce se intampla in actualitatea romaneasca. Comedia bate viata…politica!

Fiti alaturi de personajele trasnite preferate din 9 martie, de luni pana joi, de la ora 19.00, la Prima TV! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.