La Purimuntra, Bogdan a dezvăluit la testimoniale că testul de la Insula Iubirii este de fapt doar pentru Gia, nu și pentru el. Bărbatul a luat hotărârea de a pune un deadline pentru relația cu femeia de la Minitel, pe care dacă femeia îl pică, o descalifică definitiv în ochii lui. Toate acestea însã s-au întâmplat în același timp în care concurentul i-a mărturisit unei alte ispite, Dana, că este îndrăgostit de ea.

Teodora a fost pusă față în față la bonfire cu Mircea pentru a clarifica lucrurile dintre cei doi, iar femeia a uimit prin declarația sa: “Văd o relație cu Mircea, dar noi încã nu ne-am cunoscut, tot ce a făcut pentru mine pe insulă îmi place, dar nu e suficient pentru a intra într-o relație, vreau să îl descopăr, să mă descopere”.  Dar greul nu a venit din discuția cu Mircea, ci din materialul primit la ceremonia focului în care Eusebiu mărturisea că a înșelat-o pe Teodora. Imaginile cu Eusebiu au venit ca o salvare de la minciuna în care trăia, iar Teodora nu a stat pe gânduri și și-a tăiat brățara de cuplu care o mai lega de bărbatul de la Purimuntra: “Am venit pe insulă cu un om slab, pe care nu l-am cunoscut niciodată cu adevărat și care nu se ridică la nivelul așteptărilor mele ca bărbat”.

Cum vor continua lucrurile în cele două resorturi, telespectatorii vor putea urmări lunea viitoare, de la 20:00, la Antena 1, într-un nou episod Insula Iubirii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.