Prima TV îți pregătește un super concurs! Începând din 9 septembrie, urmărește serialul italian Paradisul femeilor difuzat de Prima TV și poți câștiga vouchere saptamanale pentru produse cosmetice profesionale si marele premiu, o bucatarie la cheie!

Din 9 septembrie, de luni până vineri, uită-te la PrimaTV de la ora 16.00, nu rata niciun episod din super serialul italian Paradisul femeilor, prinde indiciul zilei, înscrie-l pe www.primatv.ro și poți câștiga mai multe premii. Două mari premii constând în două bucătării, câte una pentru fiecare dintre cele două etape ale concursului și săptămânal vouchere – în valoare de 500 de lei – constând în produse cosmetice profesionale. În plus, la finalul serialului, toți participanții la concurs mai au o șansă de a câștiga un premiu special.

Prima TV aduce în casele telespectatorilor un super serial italian, inspirat din opera lui Emile Zola – „La Paradisul femeilor” – cu o acțiune care se petrece la Milano în anii ’50. Serialul Paradisul femeilor (Il paradiso delle signore) care va începe la Prima TV pe 9 septembrie, de la ora 16.00, ne spune povestea unui mare magazin, un loc magic unde visele devin posibile, unde cuvântul „frumos“ este pentru toată lumea. Doamnele care lucrează în Paradisul femeilor sunt tinere, frumoase, prietenoase, zâmbitoare, invidiate de alte femei și admirate de bărbați. Pentru ele, angajarea în acest loc este o realizare, o rampă de lansare pentru a-și atinge visele. O vânzătoare, în mod special, iese în evidență față de celelalte: Teresa Iorio (Giusy Buscemi), o frumusețe plină de încredere și vitalitate, proaspăt ieșită dintr-o căsnicie și restabilită la Milano unde descoperă ce înseamnă să fii liber, dar păstrand valorile și tradițiile în care a crescut.

Concursul se va desfășura pe intreg parcursul difuzării serialului Paradisul femeilor, sezoanele 1, 2 și 3. Uită-te la serialul Paradisul femeilor, prinde indiciul, înscrie-l pe pagina de concurs de pe www.primatv.ro și poți câștiga super premii – o bucătărie la cheie sau vouchere pentru produse si servicii profesionale de infrumusetare. Mai multe indicii, mai multe șanse de câștig!

Pagina de concurs: https://www.primatv.ro/concursuri/concurs-paradisul-femeilor

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.