Vineri, de la 20:30, dăm sunetul mai tare și ne bucuram de un spectacol fabulos în cea de-a treia ediție Vocea României.

Cu toate că toți concurenții sunt diferiți, pe aceștia îi leagă pasiunea nemărginită pentru muzică și dorința de a reuși să devină artiști apreciați, iar antrenorii simt de fiecare dată asta. Vineri, Tudor, Smiley, Lori și Smiley se vor duela în improvizații lăutărești și vor apela la toate armele pentru a atrage de partea lor cele mai bune voci ale acestui sezon.
Tot în cea de-a treia ediție, un concurent va reuși să-l surprindă cu prezența sa în competiție pe unul dintre antrenori, care va spune: ”Băi, ce cauți, băi, aici, la Vocea României?! Cum ai ținut un asemenea secret?”. Despre cine este vorba și cum au reacționat ceilalți antrenori, vedem vineri.

Smiley este foarte implicat atât atunci când vine vorba de echipa lui, dar și când e vorba despre alegerile concurenților pentru care nu s-a întors. Așa că el va încerca să ajute un participant să-și aleagă antrenorul și îi va prezenta acestuia într-un mod inedit avantajele și dezavantajele de a merge în echipa Lori sau echipa Tudor, bazându-se pe argumente solide legate de arte marțiale sau relații de vecinătate.

Concurenții vor face un adevărat spectacol pe scenă, vor interacționa perfect cu publicul și vor reuși să dezlănțuie adevărate pasiuni în rândul antrenorilor, vineri, de la 20:30, la Vocea României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.