Trupa Today a lansat videoclipul piesei „Dai din cap”, melodie compusă de Boier Bibescu, Robert Toma şi trupa Today. Videoclipul a fost filmat timp de două zile pe străzile Bucureştiului şi a fost regizat de Boier Bibescu şi Octavian Lucian. În clip, apar mai mulţi prieteni de-ai celor de la Today, dar şi Boier Bibescu şi actorul George Mihăiţă.

Membrii trupei Today sunt Dana Matei, pe care o ştiti de la „Dansez pentru tine”, unde a făcut furori altăuri de Giani Kiriţă în ringul de dans, Boacă Ştefan, care a făcut parte din show-ul „Romania dansează”, fost dansator în echipa lui Connect-R, şi Bobo, dansator, cântăreţ şi actor. Cei trei sunt pasionaţi de dans de mulţi ani, iar pentru acest nou proiect, şi-au depăşit limitele luând cursuri de canto.

 

„Trupa Today este singurul proiect din ţară care îmbină muzica, dansul, acrobaţiile şi beat-box-ul. Obiectivul acestui proiect este destul de bine conturat exprimând pozitivitate şi multă speranţă. Primul single lansat de Today se numeşte „Dai din cap”, iar mesajul acestei piese este unul motivaţional. Ar trebui să ne lăsăm conduşi de „vocea” sufletului şi să nu ne lăsăm influenţaţi, astfel încât să nu ne abatem de la ceea ce vrem să fim cu adevărat. Dacă sunteţi curioşi să vedeţi ce a ieşit, nu vă rămâne decât să daţi play”, au declarat cei trei tineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.