Holograf, una dintre cele mai iubite trupe de rock din Romania, va asteapta sa le fiti alaturi pe 19 februarie la Sala Palatului unde, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”, vor prezenta un nou concept de spectacol ce imbina ritmuri de rock cu acorduri simfonice. Alatui de trupa, pe scena vor fi prezenti inca 40 de instrumentisti ai filarmonicii, iar impeuna vor asigura un spectacol unic.

Este pentru prima oara cand formatia Holograf organizeaza un concert de o asemenea anvergura, in care hituri precum “ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Esti asa frumoasa”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, vor fi reinterpretate intr-o forma in care nu au mai fost auzite pana acum. Trupa ne promite un eveniment de neuitat, ce va ramane intiparit in mintea si in inimile iubitorilor de muzica adevarata.

Spectacolul va avea loc pe data de 19 februarie, ora 20:00, la Sala Palautului. Biletele pot fi gasite aici: https://bilete.sublime.ro/bilete-concert-holograf-la-sala-palatului-classic-rock-49771/

Haideti sa adaugam acest concert la toate amintirile minunate legate de Holograf, adunate de-a lungul timpului.

Holograf este una dintre cele mai longevive si valoroase trupe romanesti, care tine mereu pasul cu schimbarea, dar isi pastreaza de fiecare data autenticitaea. Dupa 40 de ani de succes continuu, Holograf face istorie cu acest concert complex si memorabil, pentru a-si rasplati publicul devotat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.