Perioada UpFront-urilor americane a reprezentat dintotdeauna o perioadă așteptată de fanii titlurilor TV, însă anul acesta aproape a fost trecută cu vederea din cauza restricțiilor de sănătate impuse la nivel mondial. Mai mult decât atât, un număr redus dintre titlurile înaintate posturilor TV au reușit să filmeze un episod pilot în baza căruia acestea să poată lua o decizie. Pe scurt, sunt șanse mari ca o bună parte din acest an să revenim la colecțiile personale ori la wishlistele pe care am și uitat că le avem, filmările titlurilor noi rămânând sistate cel puțin câteva luni de acum încolo.

Spre deosebire de CBS care a anunțat un calendar obișnuit al sezonului de toamnă, cei de la The CW au fost mai reticenți, comunicând că lansarea noului sezon va începe în ianuarie 2021, programul de toamnă urmând să fie acoperit de titluri licențiate – Tell Me a Story, Swamp Thing, The Coroner, Pandora, The Outpost și emisiuni de divertisment. Singurul serial original ce și-a făcut loc în grila din octombrie – noiembrie este Supernatural, postul urmând să difuzeze ultimele șapte episoade ale sezonului curent, de altfel cele ce vor finaliza serialul după 15 ani și nu mai puțin de 320 de episoade.

Mark Pedowitz, președintele postului The CW a ținut să precizeze că această întârziere nu va afecta dimensiunea comenzilor, serialele urmând să aibă în continuare sezoane de 13 – 22 episoade. Cu lansarea amânată din octombrie în ianuarie, sezonul se va extinde până spre sfârșitul verii (iulie – august). De asemenea, ultimele episoade ale sezoanelor curente ce nu au putut fi produse, vor fi filmate și incluse în noile capitole. Din punct de vedere al grilei, singura schimbare vizibilă rămâne amânarea Supergirl până în midseason, ca rezultat al sarcinii Melissei Benoist. După reînnoirea de la începutul anului a majorității serialelor, la acest moment, singurul titlu original al postului asupra căruia nu a fost luată nicio decizie este Katy Keene, spin-offul Riverdale, Pedowitz mărturisind că așteaptă să vadă cifrele de vizionare din streaming înainte de a anunța ceva.

Nici marele evenimente al anului de la CW nu a fost uitat, crossoverul DC Comics/ Arrowverse care spre deosebire de anul trecut, sezonul 2020/21 va avea unul mai de pandemie. Din eveniment vor face parte doar două titluri, și anume Batwoman și Superman & Lois, cel mai nou titlu al francizei. În ciuda titlurilor noi ce urmează a fi lansate, inclusiv Batwoman va reveni într-o formulă schimbată, actrița Ruby Rose, protagonista ce o interpretează pe Kate Kane și alter ego-ul Batwoman, anunțând că părăsește distribuția. Chiar dacă pentru moment nu a fost emis un comunicat oficial care să justifice plecarea acesteia, echipa serialului a anunțat că rolul va fi distribuit în perioada următoare unei noi actrițe.

Cu un sezon finalizat în august 2021 și o pauză scurtă de vară până la lansarea titlurilor din 2021/22, Pedowitz a ținut să menționeze că în timp ce preferă să rămână optimist la ideea că nu va mai veni o nouă sistarea a fimărilor, postul continuă să caute spre achiziționare și licențiere titluri în limba engleză.

La acest moment, din noua grilă a postului vor face parte Kung Fu, The Republic of Sarah, Walker și Superman & Lois. Pentru moment nu există informații despre prequel-ul The 100 și celălalt proiect spin-off Arrowverse, Green Arrow and the Canaries.


Ianuarie 2021: All American (S3), Black Lightning (S4), The Flash (S7), Riverdale (S5), Nancy Drew (S2), Legacies (S3), Batwoman (S2), Charmed (S3) + Superman & Lois, Walker

Midseason 2021: DCs Legends of Tomorrow (S6), Dynasty (S4), In the Dark (S3), Supergirl (S6), Roswell, New Mexico (S3) + Kung Fu, The Republic of Sarah

Autor: tvaddictedblog.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.