Aseară s-au încheiat preselecțiile sezonului zece Românii au talent! Chiar dacă au fost emoționați, concurenții s-au prezentat în fața publicului și a juraților cu dorința de a-i cuceri și de a demonstra că merită aplauzele lor.

 

Reprezentațiile de belly dance, dans tradițional, street workout, terapie prin râs sau beatbox au completat tabloul unei ultime seri perfecte de preselecții.

 

Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public! La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 7.8 puncte de rating și 26.4% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 4.7 puncte de rating și 15.8% share.

 

Peste 2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:11, mai mult de 3 milioane de români se uitau la PRO TV.

 

Concurenții care i-au convins pe jurați și au obținut 3 sau 4 de DA sunt: Ștefan Luchian, Grab the bars, Eduard Caravană, Ansamblul ”Măgieșii”, Guvid, Hanna Amira Abdi, Andrea Nenci și Maria Tullia Mancone.

 

Săptămâna viitoare, de la 20:30, Românii au talent revine cu o ediție specială în care telespectatorii se vor putea bucura de cele mai originale momente ale acestui sezon!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.