Miercuri seara, în quiz show-ul Pe bune?! a fost o luptă strânsă. Mihai Bobonete a pus cele mai trăsnite întrebări, însă echipele nu s-au lăsat până nu au dat răspunsurile corecte. Costi a luptat cu Zmărăndescu, iar Cosmin s-a bazat pe Geanina.

Quiz show-ul Pe Bune?! a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial și a înregistrat 5.1 puncte de rating și 20.5% share, în rândul publicului  format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 4.5 puncte de rating și 18.1% share.

Catălin Zmărăndescu și Costi Diță au știut toate răspunsurile, la final au reușit să-și dubleze câștigul, iar susținătorii lor au plecat acasă cu 6.000 lei. Geanina și Cosmin nu au răspuns corect la toate întrebările, însă au strâns 2.500 lei, chiar dacă nu au câștigat competiția.

Luni, de la 22:30, ne reîntâlnim cu Bobonete, Costi și Cosmin, într-o nouă ediție nebună cu doi invitați pregătiți să facă față quiz show-lui Pe Bune?!. George Piștereanu și Andrei Aradits vor fi fi rivali și vor încerca să strângă cât mai mulți bani pentru publicul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.