A fost supărare mare aseară în Las Fierbinți pentru că Robi, polițistul satului, a primit vizita unei comisii de la Slobozia care i-a evaluat abilitatea de a fi om al statului. Cum teoria nu este o problemă pentru el, Robi și-a făcut griji pentru proba practică unde trebuia să alerge, să arunce cu mingea medicinală și să traga cu arma în poligon.

”Să zicem că la poligon mă descurc, cu toate că n-am mai tras cu pistolul de la Admitere, la restul pic sigur. Nu înțeleg asta cu alergatul, la ce mi-au mai promis mașină daca mă pun să alerg?!”, se întreba nedumerit polițistul într-o discuție cu Rață la cârciuma satului. Temerile lui au fost întemeiate pentru că cei doi superiori care au venit de la Slobozia nu au fost deloc încântați de ce au găsit.

Marți seara, serialul Las Fierbinți a înregistrat 12.7 puncte de rating și 31.5% share pe segmentul de public comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă avea 6 puncte de rating și 15% share. La nivel național, aproape 2.2 milioane de telespectatori au urmărit aventurile fierbințenilor, iar în minutul de aur, de la ora 21.24, peste 2.6 milioane de români se uitau la PRO TV.

Îndrăgitele personaje din Las Fierbinți își continuă periplul plin de umor și joi, de la ora 20.00, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.