Spania ’99, pe numele său real Andrei Mateos, este un tânăr spaniol, crescut în România, cunoscut pentru trupa sa – „Generația ’99” și hit-ul online „Două limbi”, melodie care a generat peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube.
Creează muzică inspirată din povestea complicată a vieții sale, pe care o îmbină cu influențe flamenco (ritmurile țării sale native) combinate cu cele de hip-hop și urban-rap specifice Europei de Est, locul unde mama lui s-a născut.
Melodia „Aprinde-l, tata” este o provocare din partea artistului pentru tatăl lui absent – îl invită să stea la un fum împreună și să vorbească despre viața pe care au petrecut-o separat.

‘BOOM’, lui Spania și Stireanu, este compusă de către cei doi artiști care formează Generația ’99, alături de Costin Bodea, acesta fiind responsabil și pentru producție.
Generatia ’99 – BOOM

Cu un vibe fresh, pozitiv și o poveste despre cum să înfrunți obstacolele vieții – piesa și clipul se încadrează perfect în categoria urbană, zonă în care se regăsește o întreagă generație.

La doar 19 de ani, Spania ’99 și-a dezvoltat propria filozofie de viață, iar versurile sale reprezintă platforma prin care el își face cunoscut mesajul către public, în cel mai sincer și direct mod posibil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.