Cea de-a zecea editie a show-ului „Te cunosc de undeva!”, care a avut-o drept castigatoare pe Carmen Simionescu. fiica lui Adrian Minune, cu o transformare in Paloma Faith, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara. Show-ul transformarilor a fost urmarit de 1.782.000 de telespectatori la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta de la 20.48.

            Asadar, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 s-a clasat pe primul loc si a obtinut pe perioada difuzarii emisiunii (20.00 – 23.21), o audienta medie de 8,5 puncte de rating si o cota de piata de 18,1%, fiind urmata de Pro TV, cu doar 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 13,5%.

            Clasamentul se pastreaza si la nivelul publicului din toata tara, unde Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 7 puncte de rating si o cota de piata de 15%, in timp ce Pro  TV obtine 5,8 puncte de rating si 12,4 % cota de piata.

Sambata seara, la „Te cunosc de undeva!”, Cezar Ouatu l-a imitat pe colegul și prietenul său, Adrian Enache, cu o piesă de la începuturile carierei acestuia, “Filme, trăim ca-n filme”, Andreea Antonescu s-a transformat în Rihanna, o “divă cu o atitudine de cartier”, după cum a caracterizat-o juratul Andrei Aradits, iar Șerban Copoț l-a adus pentru prima dată pe scena show-ului transformarilor pe James Hetfield, solistul trupei Metallica. Florin Ristei a fost o divă a anilor ’50, Connie Francis, Nadir a imitat-o pe Andra, iar Margherita și Viorica din Clejani s-au facut remarcate cu un duet aparent imposibil,  Lady GaGa și RuPaul. In aceeasi seara,  Adrian Enache l-a imitat pe uriașul Chubby Checker, iar Tania Popa a prezentat pe scena show-ului un joc din Mehedinți, transformată în Petrică Mâțu-Stoian.

Carmen Simionescu a adus-o in premiera, la „Te cunosc de undeva!”, pe exuberanta și zâmbitoarea Paloma Faith si a fost desemnata castigatoarea acestei editii.

Miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.00, in cea de-a unsprezecea editie a transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!”, telespectatorii Antenei 1 se vor intalni cu Janis Joplin, Bob Marley, CRBL, Madonna, Smiley, Elton John si Kiki Dee, Dan Ciotoi, Cynthia Johnson si Rita Ora!

Sursa:Kantar Media   

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All Urban si National    

Perioada 21 noiembrie 2015  

          

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.