Noul serial, cu Patricia Arquette, deținătoarea unui premiu Emmy, se vede pe AXN în fiecare joi, de la 22:00

AXN, televiziune Sony Pictures Television, prezintă din 3 decembrie, ora 22:00, în fiecare joi, CSI: Cyber, cea mai recentă producție a francizei globale de mare succes CSI. În noul serial, câștigătoarea premiului Emmy, Patricia Arquette, joacă rolul liderului Diviziei de investigații cibernetice din cadrul FBI.

Spin-off-ul francizei, CSI: Cyber, duce firul narativ pe linia investigațiilor unor infracțiuni cibernetice de mare amploare. Echipa agenților speciali din cadrul FBI își concentrează eforturile pe identificarea autorilor infracțiunilor petrecute în Statele Unite, din biroul lor din Washington. Avery Ryan, liderul echipei, este un psiholog foarte apreciat, care a pus bazele echipei de lucru și a unei metode inovatoare de condamnare a vinovaților: în loc de închisoare, ei lucrează în favoarea echipei.

Ryan și echipa ei – Simon Sifter, Elijah Mundo, Daniel Krumitz, Raven Ramirez și Brody Nelson – abordează o mare varietate de cazuri de infracțiuni digitale – de la crime, la furturi cibernetice, hacking, comportament sexual ofensator sau șantaj.

În CSI: Cyber apar, de asemenea, James Van Der Beek (cunoscut publicului din serialul Dawson’s Creek, unde intepreta rolul principal – Dawson Leery), Peter MacNicol (cunoscut publicului din serialul Ally McBeal, rolul John ‘The Biscuit’ Cage), Shad Moss (a.k.a. rapper-ul Bow Wow), Charley Koontz (Contracted) și Hayley Kiyoko (Insidious: Chapter 3).

Serialul, aflat la primul sezon (13 episoade) debutează în România pe AXN, în 3 decembrie și poate fi urmărit în fiecare joi, de la 22:00.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.