CBS anulează comediile ‘Happy Together’, ‘Life în Pieces’ și ‘Fam’

Nu a durat mult până când cei de la CBS să ia și ultima decizie, reprezentanții postului anunțând anularea comediilor Life in PiecesHappy TogetherFam și a revenirii Murphy Brown, revival gândit în primă instanță ca o serie eveniment.

Fără prea multe motivații, anularea a fost decisă în urma ratingurilor înregistrate, nici una dintre comedii nereușind să depășească media de 5.5 milioane telespectatori, cifre mult prea mici pentru cei de la CBS.

Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Fam: Noul proiect de comedie prezintă povestea lui Clem, o femeie a cărei viziune pentru viața perfectă alături de logodnicul său și minunatii lui părinți este dată complet peste cap în momentul în care sora sa vitregă, o adolescentă rebelă în vârstă de 16 ani, vine să locuiască la ei. Între familia pe care o are și cea pe care și-a ales-o, Clem realizează că această combinație între cele două, poate fi familia fericită pe care și-a dorit-o dintotdeauna.

Life in Pieces: O nouă comedie ce prezinta povestea unei familii extinse prin perspectiva diferită a membrilor săi. În timp ce mezinul, Greg şi soţia sa, Jen fac faţă noilor provocări venite o dată cu naşterea primului copil, Matt îşi găseşte jumătate, pe Colleen, iar sora cea mare Heather încearcă să accepte ideea plecării fiului cel mare la facultate şi realitatea faptului că treptat casa va rămâne goală, părinţii lor, Joan şi John le sunt alături făcând tot ce este posibil pentru a-i ajuta, atâta timp cât aceştia sunt de acord cu deciziile şi sfaturile lor.

Surse: 12

Fox anulează ‘Lethal Weapon’ după trei sezoane

Iată că în cele din urmă am ajuns și în acest punct – am fost aproape anul trecut când a fost scandalul de pe platourile Fox ce l-a implicat și a condus la concedierea protagonistului Clayne Crawford, însă prinși în mijlocul unei fuziuni cu Disney, reprezentanții postului au decis reînnoirea Lethal Weapon cu noi episoade și introducerea personajului Cole interpretat de Seann William Scott.

În ciuda unor șanse slabe de reînnoire și a constant schimbatelor declarații ale lui Damon Wayans (renunță după 13 episoade din S3 – nu mai renunță și rămâne – acceptă și un sezon 4), scenariștii au finalizat sezonul 3 cu un cliffhanger de zile mari urmând să rămânem cu întrebarea – ce urmează?

Lethal Weapon se alătură astfel anterior anulatelor de către Fox The Gifted, The Passage, Rel și The Cool Kids. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.

Publicul din România a putut urmări încă de la debut serialul săptămnal pe Film Now, în prezent fiind disponibil pe platforma online a postului.


Lethal Weapon: Adaptare TV a celebrelor filme din franciza Lethal Weapon ce i-a avut ca protagonişti pe Mel Gibson şi Danny Glover, noul proiect îl prezintă pe Martin Riggs, poliţist texan şi un fost NAVY Seal, în căutarea unui nou început după moartea soţiei şi copilului său. Ajuns în Los Angeles, Riggs va face echipă în cadrul LAPD cu detectivul Roger Murtaugh, acesta la rândul său proaspăt revenit în secţie după un atac de cord suferit, care acum trebuie să evite cu orice preţ stresul şi situaţiile tensionate.

Sursa

ABC anulează comediile ‘Speechless’ și ‘Splitting Up Together’

Trei reînnoiri și două anulări în seara asta li s-a părut celor de la ABC că e prea puțin așa că au zis să mai încline puțin balanța intrând și în portofoliul de comedii. Din păcate pentru fanii Speechless și Splitting Up Together, reprezentanții postului au anunțat anularea acestora, cele două finalizându-se astfel după două, respectiv trei sezoane.

Cele două anulări nu sunt deloc surprinzătoare, Speecheless nemaireușind performanța anilor trecuți, sezonul acesta înregistrând cele mici ratinguri ale postului – finalul difuzat pe 12 aprilie a reușit să adune doar 3.1 milioane telespectatori multi-platform. Splitting Up Together și finalizat difuzare pe 9 aprilie cu 2×18 Welcome Home.

În seara aceasta, cei de la ABC au mai anulat comedia The Kids are Alright și dramele For the People, The Fix, reînnoind proiectele Grey’s Anatomy, Station 19 și How to Get Away with Murder. Lista completă a reînnoirilor și anulărilor pentru titlurile broadcast poate fi găsită integral aici.


Speechless: Speechless îi are ca protagonişti pe membrii familiei DiMeo, prezentând provocările cu care se confruntă un copil cu nevoi speciale, cât şi cei apropiaţi lui. Ce este special la DiMeos este că nu de puţine ori, ei sunt cei care îşi creează aceste situaţii. Fiecare cu o personalitate diferită, sub acoperişul familiei o putem întâlni pe Maya, o britanică ce nu cunoaşte limite atunci când vine vorba de familia şi bunăstarea copiilor săi; Jimmy, soţul nonşalant şi nepăsător la ce cred alţii despre el; Dylan, mezina familiei care încearcă să se autodepăşească constant pe plan sportiv; Ray, tipicul fiu mijlociu care nu de puţine ori se dovedeşte a fi cel mai raţional din families şi JJ, fiul ce suferă de paralizie cerebrală, incapacitat într-un scaun cu rotile şi putând comunica cu cei din jur doar prin intermediul unei table ataşate, însă chiar şi în ciuda acestor impedimente, tânărul este amuzant şi cu un simţ al umorului special.

Splitting Up Together: Având la bază formatul danez, Splitting Up Together prezintă povestea unui cuplu al cărui mariaj este redescoperit o dată cu divorţul lor.


Minnie Driver

@driverminnie

Well now listen. Speechless has been cancelled and it feels rather sad. However, I truly believe we have left this conversation about family, disability and love in a better place than we found it. I love all the people I worked with on it, and all of you who loved our show too x

1,801 people are talking about this

Micah Fowler

@micahdfowler

Thank you to all the fans, cast and crew who made this show so special. It was the greatest three years of my life. I hope we changed the world a little bit. I am so honored I got to do this. https://deadline.com/2019/05/speechless-canceled-abc-three-seasons-minnie-driver-1202605937/ 

‘Speechless’ Canceled After Three Seasons By ABC

ABC has canceled Speechless after two seasons.

deadline.com

317 people are talking about this

Sursa

ABC anulează ‘The Fix’ și ‘The Kids are Alright’

Una bună și alta rea, asta e strategia celor de la ABC pentru seara care urmează – după reînnoirea celor trei drame procedurale ale Shondei Rhimes, au venit cu o rundă de anulări, mai exact cu anularea a două dintre proiectele noi, comedia The Kids are Alright și drama The Fix.

Anunțul anulării The Kids are Alright a fost făcut de creatorul Tim Doyle, de altfel și cel din a cărui poveste este inspirat titlul. Nu a avut o audiență constantă, însă în ultimele săptămâni comedia a reușit să întreacă în cifre cinci alte sitcom-uri ale postului – black-ish, Splitting Up Together, Fresh Off the Boat, Speechless și Bless This Mess.

ABC nu a trecut încă în totalitate la capitolul comedii, pe drum având grijă să anuleze și thrillerul serializat la cârma căruia stă chiar Marcia Clark, procurorul din controversatul caz ai anilor 90, Statul vs. O.J. Simpson.

Cele două titluri își vor termina sezonul curent pe 20 mai – 1×10 Making a Murderer, respectiv 21 mai – 1×23 Irish Goodbye.


The Kids are AlrightCu acţiunea plasată în anii ’70, proiectul se centrează pe o familie catolico-irlandeză ai cărei membrii, un tată muncitor, o mamă tradiţională şi cei opt fii, încearcă să se adapteze schimbărilor sociale într-una dintre cele mai turbulente perioade ale Americii. Lucrurile se schimbă pentru familia Cleary atunci când Lawrence, fiul cel mare, se reîntoarce acasă spunându-le părinţilor că a renunţat la seminar pentru a merge ‘să salveze lumea’. 10 oameni, trei dormitoate, o singură baie – fiecare este pe cont propriu! Serialul este inspirat din copilăria lui Tim Doyle, scenarist şi producător executiv al titlului.

The Fix: Dramă legală ce o are protagonistă pe Maya Travis, o avocată din Los Angeles a cărei carieră o ia pe o pantă descendentă după pierderea unui caz intens mediatizat ce implică o acuzaţie de dublă omucidere şi un cunoscut actor din cetatea filmului. Părăsind Oraşul Îngerilor pentru Washington şi o viaţă liniştită, opt ani mai târziu, o nouă acuzaţie de crimă la adresa aceluiaşi actor, o face pe Maya să revină în joc, primind o nouă şansă de a face dreptate victimelor şi a-l închide definitiv pe vinovat. Serialul are la bază un scenariu semnat de trio-ul feminin Elizabeth Craft, Sarah Fain şi Marcia Clark, cea din urmă fiind cunoscută pentru procesul Statul vs. OJ Simpson de la începutul anilor ’90, fiind procurorul de caz.

Timothée Doyle@FlakedAndFormed

“The Kids Are Alright” is dead. I just got the call. Goodbye. @TheKidsABC

492 people are talking about this

Sursa

‘The Cool Kids’, ‘The Passage’ și ‘For the People’, anulate

Printre atâtea reînnoiri iată că a venit și momentul unor anulări, însă nu unele tocmai surprinzătoare. Așa cum era de așteptat, cei de la Fox au anulat proiectele The Cool Kids și The Passage lansate sezonul trecut, iar cei de la ABC drama juridică For the People, ultimul proiect al Shondei Rhimes înainte de plecarea la Netflix.

Decizia celor două televiziuni privind anularea titlurilor nu este una surprinzătoare, ratingurile fiind unele scăzute, niciunul dintre cele trei nereușind să își construiască o comunitate de fani așa cum s-a așteptat.

Dintre cele trei proiecte, în România a putut fi urmărit la TV pe Film Now doar The Passage. Sezonul acesta, cei de la Fox au mai anulat proiectele The Gifted și Rel, reînnoind animațiile The Simpsons, Family Guy și Bobs Burgers, The Resident, Empire, 9-1-1 și Last Man Standing. O decizie urmează a fi luată pentru STAR, The Orville, Lethal Weapon și Proven Innocent. ABC merge mai departe cu black-ish, The Connors, Agents of SHIELD, The Good Doctor, A Million Little Things și Modern Family (ultimul sezon). Lista completă a titlurilor broadcast, aici.


Chiar și anulate, proiectele sunt un bune pentru un binge târziu. Pentru doritori, mai multe detalii despre acestea:

The Cool Kids: Trei bărbați trecuți demult de a doua tinerețe, membrii ai unei de comunități de pensionari, sunt considerați cei mai cool din zonă asta până când în peisaj, apare o nouă locatară pregătită să tulbure puțin liniștea celor din jur.

The PassageUn thriller ce prezintă povestea personalului din Project NOAH, o instituție medicală guvernamentală secretă care experimentează un virus periculos ce ar putea vindeca orice boală și maladie sau, să distrugă întreaga rasă umană. În mijlocul evenimentelor stau Amy Bellafonte, o fetiță de 10 ani aleasă ca subiect pentru testul experimental și Brad Wolgast, agentul federal care devine tatăl său surogat și jură să o apere cu orice preț.

For the People: Cu acţiunea plasată în cadrul Tribunalului Districtual al Statelor Unite din New York (The Mother Court), proiectul are ca protagonişti o nouă categorie de avocaţi, unii care lucrează atât pentru apărare cât şi pentru Procuratură. Ocupându-se de cele mai importante ori mai mediatizate cazuri federale din district, nu de puţine ori limitele dintre viaţa personală şi cea profesională dispar. Cele şase tinere vedete ale sistemului judiciar american sunt împărţite în două tabere sub atente supraveghere a judecătorului Nicholas Byrne şi a Tinei Kirssman, grefiera curţii. De partea avocaţilor apărării le avem pe cele două bune prietene Sandra Bell şi Allison Adams alături de Jay Simmons şi supraveghetorul lor, Jill Carlan, tabăra procuraturii fiind condusă de Şeful Diviziei de Criminalistică, Roger Gunn alături de Seth Oliver, Leonard Knox şi Kate Littlejohn.

Surse: 12

Autor: tvaddictedblog

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.