Peste 2.000 de angajați și servicii de la pază și monitorizare, la servicii medicale și securitate la marile evenimente, însumând o cifră de afaceri de 40 de milioane de euro pe an. Acestea sunt, pe scurt, informațiile de bază despre una dintre cele mai mari companii de pază și protecție din România: BGS.

Însă totul a pornit cu 70 de euro pe care Bogdan Oprea, Președinte BGS, i-a luat împrumut de la mătușa lui și o uniformă improvizată. Afacerea a crescut, iar Bogdan Oprea și-a construit o familie frumoasă, alături de care a trăit timp de 30 de ani și are un fiu în vârsta de 26 de ani. Între timp, a trecut printr-un divorț, iar acum câțiva ani a început o nouă etapă a vieții sale: a cunoscut-o pe Ana, actuala soție, alături de care are două fiice: Renata și Anastasia. Pe Renata, cei doi au văzut-o la televizor într-una dintre edițiile Visuri la cheie din 2016, trăia într-un orfelinat, și au decis pe loc să o adopte. Avea 9 ani atunci, iar acum Renata este o tânără domnișoară de 12 ani, care are și o soră mai mică, pe Anastasia. “Pentru mine, familia este totul!”, spune Bogdan Oprea.

În ediția Șef sub acoperire din această seară, de la 21:30 la PRO TV, Bogdan Oprea va părăsi căminul unde locuiește cu familia și, timp de aproximativ o săptămână, va deveni Robert Popescu, va trăi într-un hotel de 2 stele și va fi subalternul propriilor săi angajați!

Va trece prin mai multe aventuri în departamentele din companie, dar cel mai implicat și îngrijorat va fi în momentul în care echipele sale vor fi implicate în imobilizarea unei persoane agresive! Cum va reacționa șeful, ce părere vor avea angajații și cum vor reacționa aceștia când vor afla cu cine au lucrat aflăm în această seară, la 21:30, numai la PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.