Indragitul solist argesean este unul dintre cei mai solicitati nu numai in concerte dar si in jurii de specialitate. Iata ca zilele trecute Sebi David a fost solicitat pentru a face oarte dintr-un juriu mai special. „Am fost invitat sa fac parte din juriul concursului de talente „The Fashion” care va avea loc la Arcub, sambata de la ora 17.00.

Prima oara m-am intrebat de ce am fost invitat la un astfel de show. Ma simt mandru sa fac parte din nou intr-un juriu de exceptie. Reprezint zona Arges, cea care mi-a dat cel mai frumos titlu de ,,Cel mai frumos argesean” si il duc in intreaga lume. Vom avea micuti care vor prezenta costumul popular din zona de unde vin dar si tinute de seara. Va fi o seara de exceptie la Arcub cu multe surprize”, ne-a povestit interpretul care are programul extrem de plin si abia mai are timp pentru relaxare. La evenimentul de fashion Sebi David va fi vicepresedinte al juriului din care mai fac parte Alina Glavan, Ionita Adriana, Alexandra Bulz Panait, Mario Sonu si Miriam Stoia.

Disclaimer: The content of this communication is classified as ADEVARUL HOLDING SRL Confidential and Proprietary Information. If you are not the intended recipient you are hereby notified that any disclosure, copying, distribution or taking any action in reliance with the contents of this information is strictly prohibited and may be unlawful. If you received this communication by error please notify us immediately and then delete the message.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.