Duminica aceasta, de la ora 22:00, emisiunea “Asta-i România” ni-l prezintă pe Sebastian Dobrincu, românul fenomen care la numai 21 de ani a uimit lumea, devenind un nume respectat în lumea giganților informaticii. Performantele românului uimesc companii precum Apple, Facebook, TikTok și Spotify care se luptă ca să îl aibă că partener de business. La cei 21 de ani ai săi, vârstă la care alţi tineri nici nu se gândesc să își croiască un drum în viață, Sebastian Dobrincu este un om de afaceri de succes.

Sebastian se împarte între America, unde locuiește în Los Angeles, și Romania.

“În San Francisco ne-am deschis un birou, și acolo sunt în jur de 10-11 angajați; eu m-am mutat, de curând, în Los Angeles; încercăm să deschidem și acolo un birou, iar o parte din angajații vechi au rămas în New York. Avem oameni care ne ajută în vânzări și relații clienți chiar și în Filipine. Avem o echipa închegată, distribuita în toată lumea și ne organizam foarte bine, indiferent de fusul orar. Ne sincronizam, știm fiecare ce are de făcut”, spune Sebastian Dobrincu.

În spatele poveştii de succes, Sebastian este un tânăr simplu și modest. Sebastian este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată. El este deja în lista Top Forbes a celor mai bogați și tineri 30 de europeni.

“Nu a fost niciodată ambiția mea să fac primul million de euro. E mai puțin important când l-am făcut, la ce vârstă. Important este ceea ce am oferit și sunt mulțumit de munca pe care am depus-o. Nici când eram mic, la vârsta de 7-8 ani, și locuiam cu părinții, nu mă gândeam că vreau să fac bani din asta. Banii au venit ca o recompensare a muncii pe care am depus-o. Banii nu am fost și nici nu sunt o ţintă, sau un scop în viață, pentru mine”, mărturisește tânărul.

Când și de unde a început totul ne spune Sebastian, duminica aceasta, de la ora 22:00, la “Asta-i România!”.

Tot duminică, la “Asta-i România!” aflam care sunt orașele care au primării “de pus în ramă”, care le-au scos din anominat. La Voinesti, în Iași, primăria funcționează într-un conac vechi de 200 de ani, care a aparținut familiei Negruzzi, și la Bacău, la Prăjești, găsim primăria cu piramida de sticla, ridicată de fostul primar după modelul muzeului Luvru, din Paris.

Nu ratați duminica aceasta, de la ora 22:00, o noua ediție “Asta-i România!”, emisiune prezentată de Mihai Ghiţă, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.