Sâmbătă seara, începând cu ora 22:00, concurenții show-ului “Îmi place dansul” propun publicului telespectator o nouă experiență memorabilă, odată cu difuzarea ediției, care va îmbrățișa o tematică cu totul specială. Aceștia vor pune în scenă momente artistice de dans, pe melodii ce au devenit coloana sonoră pentru filme celebre.

Performand pe muzică vibrantă a melodiilor celebre din filmele de referință ale cinematografiei internaționale, aspiranții la marele premiu de 100.000 de lei vor face spectacol total, în lupta pentru a-și menține locul în competiție și a nu fi în pericol de eliminare. Pe soundtrack-urile producțiilor cinematografice care au inspirat generații întregi, “Man în Black”, “Ghost” sau “Magic Mike”, dansatorii se vor înfățișa în fața juraților într-o ipostază inedită, necunoscută până acum acestora.

Exigența este cuvântul serii la “Îmi place dansul”. Cocuța ia cuvântul și descrie calitățile pe care trebuie să le aibă un dansator, cel care va fi desemnat câștigătorul show-ului, jurata menționând faptul că un dansator trebuie să știe să abordeze toate stilurile de dans pentru a fi considerat cel mai bun.

“Nu va mai lăudați și nu va mai menajati în momentul în care unul dintre voie iese din <zona aceea de confort>. Voi ați venit aici că să demonstrați că sunteți dansatori și trebuie să demonstrați că puteți aborda toate stilurile de dans. Acesta nu este un show doar pentru un anumit stil de dans, ci trebuie să arătați că sunteți în stare să dansați orice stil”, îi apostrofează Cocuța pe concurenții de la “Îmi place dansul”.

Costumele, muzica, coregrafiile, machiajul, toate vor reflecta în manieră aparte, spectacolul dansului și îi vor transpune pe telespectatori, din față micilor ecrane, direct în “filmul” lor.

Surpriza serii de sâmbătă pentru concurenții de la “Îmi place dansul” constă în anunțul inedit făcut de Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu. Ediția de sâmbătă a show-ului, difuzată începând cu ora 22:00, își va desemna un câștigător, cel care se va clasa pe primul loc în clasament, va întra în posesia unui premiu în bani.

Sâmbătă seara, începând cu ora 22:00, telespectatorii vor fi purtați într-o călătorie fascinantă în lumea dansului, într-o nouă ediție a show-ului “Îmi place dansul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.