Unele dintre vedetele scenei muzicale internationale completeaza line-up-ul de exceptie al SAGA Festival, gandit sa raspunda celor mai variate preferinte muzicale (a-z): ADIN, ARTBAT, Dash Berli, Adam Beyer, Len Faki, Kölsch, Zara Larsson, Chris Liebing, Laidback Luke, Sunnery James & Ryan Marciano, Enrico Sangiuliano, Denis Sulta, Timmy Trumpet, Sven Väth, Vini Vici, Joris Voorn, Kevin de Vries si Reinier Zonneveld.

Noii artisti continua seria confirmarilor deja anuntate: Alan Walker, Disclosure, Don Diablo, Faithless DJ set, Marshmello (singurul sau show din Romania), Meduza, Sam Feldt (Live), Sigala si Tiësto, cu care fanii se vor intalni pe 5-7 iunie 2020 la SAGA Festival, primul festival de muzica electronica de mare amploare din Bucuresti.

  • Abonamente individuale regular pentru cele trei zile de festival sunt disponibile pe ro la pretul de numai 299 lei + taxe (aprox. 63 euro), iar abonamentele VIP la pretul de 699 lei + taxe (aprox. 147 euro).

 

Timmy Trumpet, cunoscut DJ, instrumentist, compozitor si producator de origine australiana intra in line-up-ul SAGA Festival alaturi de mult apreciata Zara Larsson, cantareata si compozitoare de origine suedeza, recunoscuta drept un adevarat fenomen al industriei muzicale internationale, pentru a oferi un show live de exceptie.

 

Maestrul trance Dash Berli va entuziasma participantii la festival cu sound-ul euforic al mixurilor sale, atmosfera fiind completata de set-urile talentatului DJ si producator Laidback Luke, de duo-ul powerhouse Sunnery James & Ryan Marciano si de regii psy-trance, Vini Vici.

 

Adam Beyer, fondatorul label-ului Drumcode Records si icon al scenei tehno, intra in line-up-ul festivalului alaturi de producatorul danez ADIN, de dinamicul duo ucrainian ARTBAT, de Chris Liebing, legenda a scenei muzicale tehno din Frankfurt si de faimosul DJ britanic Denis Sulta, binecunoscut pentru surprinzatoarele sale mixuri sonore si vizuale.

 

Show-ul mult asteptatului Enrico Sangiuliano va fi imbogatit de set-urile maestrului progressive techno Joris Voorn, de beat-urile tanarului producator Berlin based Kevin de Vries si de vibe-urile electrizante marca Len Faki si Kölsch.

 

Iar vestile bune continua, atmosfera de exceptie din timpul festivalului va fi intretinuta de un live show special sustinut de talentatul muzician olandez Reinier Zonneveld si de cel al cunoscutului icon de origine germana, Sven Väth.

 

Aceste nume de exceptie vor fi completate in viitor de noi vedete apartinand unei game largi de genuri muzicale, de la house, la trap sau progressive, toate confirmate pentru trei zile de exceptie si de distractie oferite de SAGA Festival in Bucuresti (5-7 iunie 2020).

 

 

SAGA verde – parteneriat cu WWF

 

SAGA isi propune sa fie, inca de la prima editie, un festival verde. Pentru acest lucru, festivalul se va concentra pe promovarea sustenabilitatii, inclusiv prin reducerea la maxim a folosirii plasticului, si pe reducerea „amprentei de festival” („festival footprint”), un termen ce care se refera la impactul pe care un eveniment de acest tip il are, tinand cont de o serie de factori, precum: amprenta de carbon, folosirea unor alimente din productia locala sau utilizarea mijloacelor de transport public.

 

De asemenea, SAGA isi va uni eforturile cu WWF pentru a incuraja publicul sa se implice activ in protejarea biodiversitatii si sa actioneze responsabil pentru reducerea poluarii apei, aerului sau a risipei de alimente.

 

WWF Romania, unul dintre cele mai cunoscute si active ONG-uri din tara, militeaza pentru cresterea nivelului de informare si de intelegere asupra problemelor de mediu cu care ne confruntam la nivel local si international, printre care se numara pierderea a jumatate din zonele impadurite, recifuri, a doua treimi din cele mai lungi rauri si a 80% dintre tinuturile mlastinoase.

 

In plus, SAGA Festival va colabora cu Reciclad’OR, partenerul verde al festivalului, pentru a incuraja participantii sa minimizeze impactul actiunilor proprii asupra mediului inconjurator prin intermediul unei politici smart pentru managementul produselor din plastic, prin reducerea amprentei de carbon, printr-un management responsabil al deseurilor, toate in scopul protejarii naturii din perimetrul festivalului si a mediului inconjurator in care traim.

 

Pentru aceasta, Reciclad’OR pregateste o serie de activari creative pentru a creste gradul de informare si curiozitatea festivalierilor asupra solutiilor eco friendly pe care le au la dispozitie pentru a contribui activ la diminuarea poluarii si a deseurilor in timpul festivalului si nu numai. Aceste lucruri vor fi posibile datorita unor sisteme eco Green Point special gandite si a unei „Insule Eco” special amenajata pentru a putea fi accesata de participanti in fiecare zi, pe parcursul intregii perioade a festivalului.

 

Despre SAGA Festival

 

SAGA Festival va avea loc pe 5-7 iunie 2020 si va aduce pasionatilor de festivaluri si de concerte o experienta muzicala absoluta: peste 150 de artisti, 5 scene care vor gazdui show-uri din mai multe genuri muzicale, sustinute de-a lungul a 3 zile de concerte si de distractie!

 

Evenimentul, care va transforma Bucurestiul in epicentrul unei experiente muzicale absolut inovatoare, este organizat de doua dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial: ALDA si Insomniac, in parteneriat cu organizatorul local The Mission. Cei doi jucatori internationali si-au unit fortele anul trecut pentru a continua sa lanseze si sa dezvolte proiecte de succes, completand palmaresul evenimentelor memorabile, precum: binecunoscutul AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) si EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival international dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 de ani de activitate, fiind cunoscut pe piata din Romania pentru cele peste 120 de evenimente de muzica electronica si nu numai – marca The Mission.

 

Intrarea SAGA Festival pe scena festivalurilor din Europa de Sud-Est reprezinta un moment important pentru pasionatii de evenimente si de concerte live din Bucuresti, care se vor putea bucura de primul festival de muzica electronica de mare amploare din capitala. SAGA promite publicului din Romania o experienta de neuitat, indiferent de preferintele muzicale personale.

 

SAGA Festival isi propune sa revolutioneze piata evenimentelor muzicale live prin pregatirea unor experiente memorabile, imersive, a unor show-uri de lumini, proiectii si spectacole vizuale impresionante pe care organizatorii le vor oferi festivalierilor, pe langa concertele electrizante. Toate detaliile vor fi dezvaluite de-a lungul urmatoarelor luni, pe masura de noi informatii despre SAGA Festival vor fi anuntate public.

 

Acest nou proiect al ALDA si Insomniac, companii ce organizeaza peste 350 de show-uri si au peste 30 de brand-uri de evenimente muzicale vizitate de milioane de participanti din intreaga lume, va contribui la dezvoltarea pietei de evenimente muzicale live din Romania si isi propune sa atraga festivalieri din intreaga lume, care se vor reuni la Bucuresti pentru prima editie a acestei sarbatori muzicale de mare amploare. Iar acesta va fi doar inceputul, SAGA propunandu-si sa devina unul dintre punctele de reper de pe piata festivalurilor muzicale internationale.

 

Numarul limitat de abonamente pentru cele trei zile de festival, la pret special de numai 299 lei + taxe (aprox. 63 euro), iar abonamentele VIP la pretul de 699 lei + taxe (aprox. 147 euro) disponibile pe Bilete.ro sau in reteaua nationala Bilete.ro, sunt gandite ca un cadou de bun venit oferit de organizatori primilor cumparatori, pasionati de festivaluri.

 

  • Plaseaza o comanda pe ro prin e-ticket(print at home/ scanned on your mobile): plateste cu cardul, fara taxa de curierat. Pentru fiecare bilet achizitionat u tilizatorul va primi pe e-mail un link unic. Tot ce trebuie sa faca este sa-si printeze biletul acasa si sa vina cu el la eveniment.

 

  • Prin comanda:la bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat).

 

  • Direct:biletele sunt disponibile pe bilete.ro, in magazinele Inmedio si Relay semnalizate „Bilete.ro”, in magazinele Germanos/ Telekom si Vodafone, in oficiile Postei Romane si in casieriile Bilete.ro din Bucuresti incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei nr. 143, parter si din Cluj la casieria BT Arena (Sala Polivalenta).

 

 

INFO BILETE: +40.21.311.93.23 si/ sau office@bilete.ro

Line-up-ul complet:

Timmy Trumpet, Zara Larsson, Vini Vici, Dash Berlin, Laidback Luke, Sunnery James și Ryan Marciano, Alan Walker, Discosure, Don Diablo, Faithless LIVE, Meduza, Marshmello, Sam Feldt, Sigala, Sunnery James & Ryan Marciano, Tiesto, Adam Bayer, Adin, Chris Liebing, Denis Sulta, Enrico Sangiuliano, Joris Voorn, Kevin De Vries, Kolsck, Len Faki, Rienier Zonneveld, Zven Vath.

Evenimentul, care va transforma Bucureștiul în epicentrul unei experiențe muzicale absolut inovatoare, este organizat de două dintre cele mai importante companii din industria evenimentelor muzicale de la nivel mondial: ALDA și Insomniac, în parteneriat cu organizatorul local The Mission.

Cei doi jucători internaționali și-au unit forțele anul trecut pentru a continua să lanseze și să dezvolte proiecte de succes, completând palmaresul evenimentelor memorabile, precum: binecunoscutul AMF din Amsterdam (Amsterdam Music Festival) și EDC (Electric Daisy Carnival) din Las Vegas, cel mai mare festival internațional dedicat genului EDM (electronic dance music). The Mission, organizatorul local, are peste 19 de ani de activitate, fiind cunoscut pe piața din România pentru cele peste 120 de evenimente de muzică electronică și nu numai – marca The Mission.

Intrarea SAGA Festival pe scena festivalurilor din Europa de Sud-Est reprezintă un moment important pentru pasionații de evenimente și de concerte live din București, care se vor putea bucura de primul festival de muzică electronică de mare amploare din capitală. SAGA promite publicului din România o experiență de neuitat, indiferent de preferințele muzicale personale.

SAGA FESTIVAL va avea loc între 5-7 iunie în Parcul Izvor din București.

BUY TICKETS NOW

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.