Joi, 10 octombrie, de la ora 20:30, PRO TV transmite în direct, de la Ploiești, meciul răzbunării unei generații: România U21 – Ucraina U21, în calificările pentru EURO 2021. După meciul cu Danemarca, echipa lui Mirel Radoi se întâlnește față-n față cu echipa care a reușit anul trecut să pună mâna pe trofeul mondial.

 

În urmă cu un an, tot la Ploiești, actuala generație sub 21 de ani a Ucrainei a lăsat România în lacrimi, eliminându-i pe tricolori din cursa pentru EURO U19 chiar în ultimul minut al prelungirilor. Atunci Ucraina s-a calificat, iar un an mai târziu a devenit campioană mondială U20. Joi, 10 octombrie, elevii lui Rădoi vor revanșa.

 

Dacă avem un regret este acela că această generație a fost împiedicată chiar de Ucraina să nu participe la un campionat european. E momentul să arătăm că noi putem să mergem la următorul, cel din 2021.”, a declarat Mirel Rădoi, antrenor al echipei România U21.

 

Echipa lui Mirel Rădoi va întâlni și echipa Irlandei de Nord

 

Drumul spre EURO 2021 a început cu o înfrângere pentru români: 1 – 2 în întâlnirea cu Danemarca, însă noua generație construită de Mirel Rădoi nu se dă bătută. Jucătorii naționalei vor să câștige toate cele șase puncte puse în joc în următoarele două meciuri de acasă: primul cu Ucraina, iar cel de-al doilea cu Irlanda de Nord. Din grupa de calificare mai fac parte Finlanda și Malta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.