La 100 de ani de la Marea Unire, Cosmin Savu a făcut analiza evoluției agriculturii românești și a modului în care programele de guvernare sprijină fermierii să producă hrana de zi cu zi a românilor. Dezvăluirile despre cum fermierii își lucrează pământul ca acum 100 de ani au fost urmărite de peste un milion de români, la nivel național.

 

Ediția România, te iubesc! de duminică a fost lider de audiență înregistrând 5.5 puncte de rating și 18% cotă de piață pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4 puncte de rating și 13% share.

 

Agricultura a fost și este unul dintre pilonii de bază ai dezvoltării României, beneficiind de o climă favorabilă, dar și de terenuri propice diferitelor culturi agricole. Țara noastră are o capacitate invidiată de mulți și, cu toate acestea, potențialul ridicat este departe de a fi atins. Avem aproape 15 milioane de hectare de teren arabil și pășuni, dar agricultura este cel mai vulnerabil domeniu al României.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.