În această seară, de la 21:00, PRO TV transmite în direct meciul România-Olanda de pe National Arena, iar aproximativ 30.000 de spectatori vor înfrunta frigul pentru ultimul meci al României în anul 2017!

 

Olanda a luat bronzul la ultimul mondial, când a învins în finala mică echipa Braziliei, gazda ultimului mondial. Acum 10 ani, România a obținut singura calificare a generației Mutu la EURO 2008 în fața Olandei, care este triplă finalistă a Cupei Mondiale.

 

Pentru meciul împotriva Olandei, Cosmin Contra a declarat că pentru amicalul din această seară va încerca să folosească alți jucători față de cei care au intrat pe teren la meciul cu Turcia, astfel încât să poată analiza pe cine se poate baza în următoarea campanie de calificare.“Trebuie să-mi fac o părere despre fiecare jucător pe care l-am chemat, Vreau ca la ora începerii Nations League să am exact numele pe care voi conta. Voi face schimbări, dar încerc să mențin câțiva jucători din meciul cu Turcia.”, a spus Cosmin Contra. Odată cu acest meci, Contra speră să încheie neînvins anul 2017 pe banca echipei naționale, în fața unei adversare deja obișnuită cu România.

 

Marți seara, de la 21:00 la PRO TV, România o întâlnește pe gazon pe Olanda.

 

 

Bucurați-vă de fotbal!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.