Iată că după zile și zile în care cei de la ABC au tăcut mâlc cu privire la grila noului sezon și cu atât mai mult la titlurile ce vor reveni, nu am fi crezut niciodată că mai ales acum când au rămas fără titluri veterane Modern Family, Agents of SHIELD, How to Get Away with Murder și Fresh Off the Boat, vor decide anularea unor seriale deja scăpate de emoțiile primului sezon. Și totuși mare parte dintre proiectele anulate așteptau o reînnoire cu sezonul 3.

La capitolul reînnoiri, televiziunea alfabet a dat vești bune la nu mai puțin de opt seriale, telespectatorii urmând să se reîntâlnească cu episoade noi din comediile The Goldbergs (S8), Black-ish (S7), American Housewife (S5), The Conners (S3), mixed-ish (S2), dar și din dramele A Million Little Things (S3), The Rookie (S3), Stumptwon (S2). La acestea se adaugă anterior anunțatele Grey’s Anatomy (S16), Station 19 (S4) și The Good Doctor (S4).

Alături de acestea, au fost confirmate reveniri și pentru emisiunile de tip concurs ori reality – 20/20, American Idol, Americas Funniest Home Videos, Dancing with the Stars, Shark Tank, The Bachelor, Who Wants to Be a Millionaire.

Anunțul celor de la ABC nu a vizat doar reînnoiri, ci și vești mai puțin plăcute pentru fanii comediilor Bless This MessSchooledSingle Parents și a novicelui Emergence, pentru care a fost anunțată anularea după două, respectiv un sezon.

Din grila originală, oficialii postului trebuie să revină cu o decizie pentru titlurile lansate în midseason, For Life și The Baker and the Beauty.

Surse: 12

Autor: tvaddictedblog.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.