Joi seara, PRO TV a fost lider de audiență cu noua ediție Ferma. Un nou început! Emisiunea a obținut cel mai mare share pe segmentul publicului comercial și a fost la distanță detașată față de programele de pe locurile secunde pe toate segmentele de public! Peste 1.7 milioane de români au urmărit emisiunea la nivel național. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18–49 de ani, PRO TV a condus topul cu 11.0 puncte de rating și 31.2% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut cifre de aproape trei ori mai mici, cu numai 4.2 puncte de rating și 11.8% share.

Săptămâna aceasta nu a fost una deloc simplă pentru Brigitte: a rupt prietenia cu Ioana Filimon, Miss România 2016, s-au certat și i-a aruncat cuvinte grele, l-a îndepărtat pe Moroșanu de ea și a pierdut și duelul! Iar singura speranță a venit de la Cristi Bozgan, care a trimis-o direct în cabana bandiților după ce a pierdut duelul!

Ediția Ferma. Un nou început! de joi seara a dus tensiunea la un nou nivel! Dacă Brigitte a oscilat între Biblie și cuvinte grele la adresa Ioanei, în cabană s-a lăsat cu pumni între Florin Pastramă și Kamara! Deși Vali Bărbulescu a ales să nu intervină în cearta și lupta dintre cei doi, Otniela și Geanina au reușit să-i despartă pe cei doi bărbați orbiți de furie.

Marțea viitoare, concurenții vor avea parte chiar de un nou început, pentru că sunt cu un pas mai aproape de reunirea celor două găști. Cum vor reacționa bandiții când vor afla că se mută în fermă? Cum îi vor primi cei din fermă pe concurenții pe care-i credeau de mult eliminați?

Edițiile Ferma Un nou început de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma. Un nou început!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.