Cartoon Network

 

MĂR ȘI CEAPĂ- SERIAL NOU 

Premiera: luni, 10 septembrie, de la 18:40

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:40

Măr și Ceapă sunt doi prieteni buni care au decis să părăsească orașul natal pentru a trăi într-un oraș mare.

Cu entuziasmul nemărginit al lui Măr și imaginația ieșită din comun a lui Ceapă, cei doi prieteni au parte de nenumărate aventuri care îi pun față în față cu noi perspective ale lumii moderne.

 

UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL- EPISOADE NOI

Premiera: luni, 10 septembrie, de la 17:55

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:55 

 

Bun venit în Elmore! Acest oraș liniștit nu este chiar atât de liniștit precum pare, mai ales când Gumballatrage problemele ca un magnet. Dar, indiferent de ce i se întâmplă, tânărul acesta nu învață nimic din propriile greșeli…poate doar cum să facă unele și mai mari.

 

FORMIDABILELE MAGISĂBII   – EPISOADE NOI

Premiera: luni, 17 septembrie, de la 17:25

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:25 

Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi mânuiesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale. Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.

 

Boomerang

 

TOM ȘI JERRY SE DAU ÎN SPECTACOL- EPISOADE NOI 

Premiera: joi, 13 septembrie, de la 18:30

Difuzare: în fiecare zi, de la 18:30

Cui nu-i place Tom și Jerry? Pe de o parte, leneșul și îndrăgitul Tom visează să-l înfulece pe Jerry cu o masă copioasă, dar nu-l ajută mintea, pe de altă parte Jerry are o viață grea ca șoricel care încearcă să nu sfârșească în burta lui Tom, dar cu istețimea lui, e perfect capabil să țină pasul cu Tom! Pe lângă faptul că are de-a face cu geniul lui Jerry, Tom e capsat cu orice ocazie de un câine local, Spike, și de puiul lui, Tyke, protectorii lui Jerry. Deși ți se face milă de Tom, cu greu te poți abține să nu râzi de el.

 

DRACULAȘ, VAMPIRUL IEPURAȘ – PROGRAM SPECIAL

Priemiera: luni, 3 septembrie, de la 16:45

Difuzare: în fiecare zi, de la 16:45

Draculaș a fost cândva animalul de companie al lui Dracula. El este o făptură paranormală care savurează sucul legumelor pentru a-și spori abilitățile supranaturale. Acum, eliberat fiind, el locuiește alături de Mina, o fetiță de unsprezece ani, și de animalele ei de companie: Chester, o pisică aiurită, și Harold, un cățel adorabil. Acum, când se întâmplă o mulțime de lucruri ciudate, Draculaș este la datorie, pentru a salva lumea. Dar, oare, nu este el cel care cauzează toate problemele? Cel puțin aceasta este părerea lui Chester.

 

THE HAPPOS FAMILY – EPISOADE NOI 

Premiera: luni, 17 septembrie, de la 14:50

Difuzare: în fiecare zi, de la 14:50

Această familie de hipopotami locuiește într-un țarc dintr-un parc safari din Europa. Dimineața parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami cu mașina, îi fotografiază cum se lăfăie în noroi, lenevesc lângă baltă sau moțăie la umbra unui copac. Dar când ultima mașină iese în viteză din parcul safari și porțile se închid pentru vizitatori, hipopotamii ies din noroi, se trezesc din toropeală și se costumează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.