CARTOON NETWORK

 

OK, K.O.! SĂ FIM EROI! – SERIAL NOU

Premiera: luni, 6 noiembrie, de la 17:10

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:10

Numele lui este KO și poate că, într-o bună zi, va fi eroul eroilor, dar, deocamdată, el este cel mai nou angajat al unui magazin de rechizite pentru supereroi.

Împreună cu Enid și Rad, KO face tot ce îi stă în fire pentru a deveni cel mai mare erou din toate timpurile. Dar are încă multe de învățat!   

 

UIMITOAREA LUME A LUI GUMBALL- EPISOADE NOI 

Premiera: luni, 20 noiembrie, de la 18:10

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:10

Bun venit în Elmore! Acest oraș liniștit nu este chiar atât de liniștit precum pare, mai ales când Gumball atrage problemele ca un magnet. Dar, indiferent de ce i se întâmplă, tânărul acesta nu învață nimic din propriile greșeli…poate doar cum să facă unele și mai mari.

 

FETIȚELE POWERPUFF: BLISS- EPISOADE NOI 

Premiera: luni, 13 noiembrie, de la 16:15

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:15

O nouă fetiță Powerpuff este în oraș!

Faceți cunoștință cu Blisstina, sora celor trei supereroine Blossom, Bubbles și Buttercup, care s-a întors în Townsville pentru a învăța mai multe despre puterile sale uimitoare. Împreună cu surorile ei, va reîntregi familia și va salva lumea de răufăcători.

BOOMERANG 

 

CURSE TRĂSNITE- SERIAL NOU 

Premiera: luni, 20 noiembrie, de la 17:25  

Difuzare: de luni până vineri, de la 17:25

Toți concurenții sunt chemați înapoi pe circuit!  

Curse Trăsnite îi readuce pe pistă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă.

Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella, dar și o suită de noi concurenţi, gata să ia pista cu asalt.

 

FII TARE, SCOOBY-DOO!- EPISOADE NOI

Premiera: luni, 13 noiembrie, de la 18:20

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:20

Scooby-Doo adoră să se plimbe cu mașina misterelor, dar nu și atunci când un nou mister trebuie dezlegat. Din fericire, prietenul său cel mai bun, Shaggy, este acolo atunci când lucrurile devin înfricoșetoare.

Misterele se țin lanț, frica e la ordinea zilei, iar năzbâtiile sunt și mai buclucașe, căci Scooby și Shaggy reușesc să dea nas în nas cu răufăcătorii ori de cate ori sunt în căutare de gustări.

Deși fuge de vârcolaci și vrăjitoare, Scooby atrage răufăcătorii mai ceva ca un magnet.

Fii tare, Scooby-Doo!

 

MISS MOON- EPISOADE NOI

Premiera: luni, 6 noiembrie, de la 16:55

Difuzarea: de luni până vineri, de la 16:55

O dădacă cu puteri magice? Jules, Lola și Joe au parte de o astfel de dădacă, dar mai este ceva…cu cât puterile ei sunt mai mari, cu atât problemele devin și mai mari.

Skateboarduri zburătoare, cavaleri și dragoni care prind viață direct din cărțile de povești pentru a se juca de-a v-ați ascunselea. Cu o astfel de dădacă, totul va fi foarte amuzant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.