UNIKITTY- EPISOADE NOI

Difuzare: de luni până vineri, de la 18:40

 

Unikitty își are originile în filmul Marea aventură LEGO și în propria ei lume plină de aventuri, excursii și petreceri cu dans! Are o inimă bună, dar și un temperament pe măsură și este dispusă să facă orice pentru a menține fericirea în regatul ei. Împreună cu fratele ei mai mic, Puppycorn, și o echipă vioaie de noi prieteni, viața lui Unikitty este o combinație de sclipici și distracție. 

VARA TITANILOR- PROGRAM SPECIAL

Premiera: sâmbătă, 16 iunie, de la 09:50

Difuzare: în fiecare zi, de la 09:50

E timpul o vară întreagă de aventuri nostime alături de Robin, Cyborg, Starfire, Raven și Beastboy. Ei sunt supereroii care rezolvă orice situație, dar oare ce se întâmplă când ei nu se luptă cu tipii răi? Vino cu tinerii titani și vezi haosul superhaios provocat de rivalitățile și relațiile dintre ei

AVENTURILE FRAȚILOR URȘI- EPISOADE NOI

       Premiera: luni, 11 iunie, de la 16:45

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:45

În regiunea golfului San Francisco (unde altundeva?), îi însoțim pe Grizz, cel mai mare dintre cei trei și categoric cel mai iubitor de distracții, Panda, mare amator de social media și nemaipomenit de sensibil, și Ursul Polar, mezinul care tace și face. Se pot ei integra în societatea americană?

Nu-i deloc sigur, dar e amuzant să-i vezi cum încearcă!

 

Boomerang

CURSE TRĂSNITE-EPISOADE NOI

Premiera: luni, 11 iunie, de la 07:55

Difuzare: în fiecare zi, de la 07:55

Toți concurenții sunt chemați înapoi pe circuit!  

Curse Trăsnite îi readuce pe pistă pe toţi automobiliştii trăsniţi, alături de maşinile lor la fel de trăsnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasă sudistă, o concurentă formidabilă datorită şarmului şi inteligenţei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect în Turbo Terrific, un concurent cu o inimă mare și un ego mai mare, care este întotdeauna condus de atitudinea sa pozitivă.

Alături de ei, revin Dick Dastardly și complicele său, Muttley, împreună cu Tiny şi Bella, dar și o suită de noi concurenţi, gata să ia pista cu asalt.

NEW LOONEY TUNES- EPISOADE NOI

Difuzare: în fiecare zi, de la 17:40

Bugs și prietenii pregătesc și mai multe năzbâtii și situații care mai de care mai amuzante. Și de această dată Wile E. Coyote și Yosemite Sam îi cam dau bătăi de cap lui Bugs, dar el știe întotdeauna cum să transforme situația în avantajul său mai ales că, atunci când dă de probleme, prietenii lui sunt mereu prin preajmă pentru a-l ajuta.   

 

MARELE MISTER SCOOBY- PROGRAM SPECIAL

Premiera: luni, 18 iunie, de la 10:05

Difuzare: în fiecare zi, de la 10:05

Vara se anunță plină de mistere atunci când Scooby-Doo și gașca sunt prin preajmă, iar telespectatorii vor avea ocazia să-și folosească spiritul de observație și să devină detectivi, căci unul dintre personaje se ține de șotii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.