Pentru realizarea acestui serial de amploare, PRO TV a colaborat cu actori extrem de talentați, care au obținut de-a lungul timpului distincții importante în domeniu, dar și cu o echipă formată din aproape 100 de profesioniști ai cinematografiei.

Trecutul ramane trecut!VLAD – Cine iubeste, nu iarta! In curand #serialvlad PRO TV

Publicată de VLAD pe Miercuri, 23 ianuarie 2019

Această producție a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro și a reprezentat o adevărată desfășurare de forțe: 6 luni de filmări, 140 de actori principali și secundari, 100 de locații din țară și din străinătate, peste 20.000 de kilometri străbătuți de echipă și de actori, aproximativ 2700 de ore de filmări și peste 10.000 de ținute schimbate. Serialul a fost filmat cu 2 camere Alexa Amira, acestea fiind folosite în special în realizarea marilor producții cinematografice.

În curând, numai la PRO TV, românii vor descoperi fascinanta poveste VLAD!

“Dacă nu ești dispus sa risti totul, nu vei putea sa câștigi nimic!” S T E F A N #stefanquotes @vlad_serial #theVteam #serialvlad @andreiaradits in “VLAD” in curând la PRO TV

Publicată de VLAD pe Joi, 24 ianuarie 2019

Despre serial

VLAD prezintă o poveste complexă în mai multe planuri, iar scenariul întrepătrunde trecutul și prezentul într-o acțiune cu un fir roșu ce leagă toate piesele dintr-un puzzle. Serialul este centrat pe povestea lui Adrian, tânărul care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf.

“Ai facut vreodata ceva ce nu poate fi iertat? Eu DA. In curand totul se va intoarce impotriva mea” E L I Z A #elizaquotes @vlad_serial #soon #serialvlad

Publicată de VLAD pe Sâmbătă, 26 ianuarie 2019

După câteva experiențe traumatizante, acesta primește șansa la o nouă viață, în care are posibilitate de a-și regla toate conturile cu cei care l-au tradat. Bărbatul întâlnește un personaj cheie și găsește puterea de a-și schimba identitatea, devenind Vlad, un bărbat puternic, bogat, șarmant, care are alături aliați pregătiți să pună la punct toate detaliile unui plan perfect de răzbunare.

vlad.protv.ro

@vladserial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.