Cu multă emoție și cu un mesaj puternic a început, aseară, concertul Irinei Rimes: ”Muzica este iubire, iar iubirea m-a eliberat!”. În primele minute, toți cei care au urmărit concertul au avut ocazia să afle povestea Irinei și piedicile prin care a trecut înainte de a ajunge în topurile radio și antrenor la Vocea României.

Timp de 3 ore, pe PROTVPlus.ro, au putut fi ascultate unele dintre cele mai cunoscute piese ale Irinei, dar și unele dintre cântecele pe care ea le-a compus pentru alți artiști. Fericită și mândră, artista a spus la sfârșitul concertului: ”A fost un moment de referință al carierei mele. Un proiect deloc ușor dus până la capăt cu mare succes, o echipă unită și pasionată, profesioniști în munca lor și oameni frumoși la suflet. Mă bucur mult că am avut ocazia să împărtășesc această experiență cu o echipă de peste 100 de oameni și cu un număr atât de mare de spectatori. N-am visat niciodată să am peste 500.000 de oameni care să privească în timp real un concert de-al nostru. Mulțumesc invitaților mei care au venit cu sufletul deschis. Mulțumesc echipei PRO TV, echipei mele de la Quantum Music, lui Bubu Cernea, Elena Mogîldea, Global Records, sponsorilor noștri și celor care s-au uitat la noi de acasă și din public. Urmează turneul Cosmos. Așteptați-ne la voi acasă!”.

 

Premiera digitală difuzată ieri pe platforma PROTVplus.ro, dar și pe o serie de canale de social media, a fost urmărită de peste 500.000 de oameni. Concertul exclusiv digital susținut de Irina Rimes a atras peste 114.000 de reacții în mediul online, iar peste 265.000 mii de utilizatori s-au bucurat de videoclipurile apărute care surprindeau momentele de muzică live de pe scenă.

În timpul evenimentului, pe scenă au urcat alături de Irina Rimes: Horia Brenciu, Andra, Inna, Alina Eremia, The Motans, Guess Who, Dan Teodorescu (Taxi), Raluka, Nika, dar și fosta finalistă de la Vocea României, Dora Gaitanovici. Imediat după concert, prietenii Irinei și-au declarat fericirea și dorința de a repeta astfel de experiențe. ”M-am bucurat să fiu alături de Irina și prietenii ei într-o seară specială! You are amazing, girl”, a spus Inna imediat după ce a coborât de pe scenă. ”Mi-a plăcut în Cosmos și sper că publicul a simțit energia minunată a acestui concert. Felicitări, Irina!”, a declarat Denis, solistul The Motans. Andra a declarat că s-a bucurat să repete experiența de a cânta alături de Irina piesele la care au colaborat și a menționat că ”pe scenă a fost multă emoție. A fost o reală plăcere să fiu alături de ea!”.

 

Despre ideea de a susține un concert transmis exclusiv în mediul digital, dar și despre experiența trăită pe scenă alături de Irina, Alina Eremia a spus: ”Am fost prezentă și la <<sufrageria Irinei>>,de acum 2 ani, pe care a făcut-o într-un cadru mai restrâns, așa că mă bucur că anul acesta a făcut-o la o scară mai largă, un concert online la care poate să participe cine dorește, chiar și de acasă. A fost o plăcere să împărțim scena, este o fată talentată și muncitoare. Îi țin pumnii în tot ceea ce face!”.

În această toamnă, Cosmos-ul Irinei Rimes va ajunge în țară într-un turneu care se va desfășura în mai multe orașe. Galați, Constanța, Iași, Craiova, Timișoara, Brașov, Arad și Bacău sunt primele orașe anunțate care vor intra în lumea muzicală a Irinei Rimes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.