Este o nouă săptămână plină în fotbalul românesc: aseară tineretul lui Rădoi a reușit o nouă victorie cu   3-0, de această dată împotriva Irlandei de Nord, iar în această seară naționala mare este și ea sub presiune: va juca împotriva Norvegiei, în drumul către EURO 2020!

 

Echipa națională sub 21, susținută de întreaga Românie!

 

PRO TV a condus topul audiențelor aseară, cu meciul dintre România și Irlanda de Nord, pe toate segmentele de public: comercial, urban și național! La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, PRO TV a obținut 9.5 puncte de rating și 27.5% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat 9.3 puncte de rating și 26.8% share. La nivel național, peste 1.9 milioane de români au făcut galerie în fiecare minut echipei naționale din fața televizoarelor, iar în minutul de aur de la 21:19, peste 2.4 milioane de români urmăreau PRO TV.

 

La finalul mecii, Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale i-a felicitat pe jucătorii săi și a menționat că ”Încercăm să construim o generație și suntem pe drumul cel bun”. După meciurile din ultima perioadă, echipa României se află pe locul trei în grupa de calificare, la trei puncte în spatele liderului Danemarca.

 

În această seară, echipa națională întâlnește Norvegia!

 

Drumul naționalei spre EURO 2020 continuă, în această seară, la PRO TV! Pentru a se menține în lupta pentru calificare, România are nevoie de cele trei puncte în meciul cu Norvegia. De la ora 21:45, în direct la PRO TV, naționala României întâlnește echipa aflată pe locul 4 în grupa de calificare, Norvegia. Pedepsiți de UEFA pentru incidentele de la meciul cu Spania, echipa lui Cosmin Contra va fi susținută de peste 30.000 de copii din tribune și va doborî recordul UEFA all-time, care este de 22.000.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.