Ultimul episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, difuzat duminică, 9 iunie, de la ora 20:00, la Antena 1, aduce în prim-plan o nouă încercare prin care fermecătorul Orlando (Ștefan Bănică) și bunul său prieten, Ducu (Marius Florea Vizante), speră să dea lovitura și să câștige banii de care au atâta nevoie.

Pe terasa de la parterul clădirii în care locuiește, în Centrul Vechi, Orlando aude întâmplător discuția pe care un om de afaceri din domeniul finanțelor o are la telefon cu soția lui. Și, pentru că acesta bănuiește că nevasta îl înșală, Orlando se oferă să o urmărească. Astfel, Orlando și Ducu devin detectivi particulari, declanșând operațiunea Filajul. Lucrurile se complică în momentul în care Orlando se combină cu soția clientului, iar Ducu își surprinde soția, Dora, pe o terasă, în compania unui alt bărbat.

Cum se va încheia această nouă aventură a celor doi prieteni, dar și ce se va întâmpla pe mai departe între Orlando și sora lui Ducu, Stela (Cătălina Gama – Jojo), dar și între Ducu și soția lui, Dora (Andreea Samson), telespectatorii Antenei 1 vor vedea duminică, 9 iunie, de la ora 20:00, în ultimul episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.