Începutul noului an aduce telespectatorilor postului CBS Reality două sezoane noi din producții consacrate și un documentar în premieră: sezonul 3 din „Dog și Beth: La vânătoare de recompense”, sezonul cu numărul 15 din „Judecătoarea Judy” și prima serie din noua producție „Faima ucide”.

Descoperiți mai multe informații despre fiecare dintre noutățile lunii ianuarie, mai jos:

  • Faima ucide” (premieră), în perioada 4 – 11 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00. Documentarul de față aruncă o privire în culisele covoarelor roșii, caselor luxuoase și petrecerilor cu vedete, pentru a observa partea mai sălbatică a lumii celebrităților – plină de gelozie, competiție, lăcomie și crimă. „Faima ucide” prezintă poveștile vedetelor în devenire, a căror faimă a fost întreruptă de întâlniri criminale.

 

  • Dog și Beth: La vânătoare de recompense (premieră), sezonul 3, în perioada 16 – 31 ianuarie, de luni până vineri, de la orele 14:05 și 21:10. Dog Chapman, soția lui (Beth), băiatul (Leland) și nepotul lor (Dakota), au parte de noi provocări profesionale și personale, departe de Hawaii (locul unde își are sediul firma lor), în ultima serie a reality-show-ului de față. Recent diagnosticată cu o formă incurabilă de cancer (o tumoare la gât, care și-a dublat mărimea într-un an), Beth este tratată la Los Angeles.

  • Judecătoarea Judy (premieră), sezonul 15, din 28 ianuarie, de luni până vineri, câte 2 episoade, de la orele 12:00 și 20:20. Judith Susan Sheindlin – care e supranumită „regina sălilor de judecată”, e judecătoare din anul 1982 și e celebră pentru stilul ei direct de a da verdicte – revine la CBS Reality cu un nou sezon! Lansat în septembrie 1996, formatul are drept scop motivarea telespectatorilor să se comporte corect în viață și să își asume responsabilitatea propriilor acțiuni. Judy a intrat în Cartea Recordurilor în 2015, emisiunea ei fiind cea mai longevivă de acest tip din istoria televiziunii: a ajuns la sezonul 23, iar contractele sunt semnate pentru încă două serii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.