Al doilea material de studio lansat de catre Jurjak, Blues Berry, este insotit de patru modele de tricouri, unisex, in editie limitata. Tricourile pot fi comandate de aici: https://goo.gl/A6P4fZ

Odata cu lansarea albumului, Jurjak a lucrat la patru grafici diferite, facute from scratch de catre artist, un design original inspirat de muzica albumului.

Materialul contine 11 track-uri, printre care sunt incluse si single-urile „Vantul”, „Imnul minerilor”. Muzica este semnata de catre George Petrosel (Jurjak). La fel ca in cazul anterioarelor proiecte video, Jurjak este si cel care a stat in spatele celor doua videoclipuri lansate.

Jurjak este proiectul muzical al lui George Petrosel, muzician, regizor, artist vizual și licentiat in dreptul proprietatii intelectuale. Stilul muzical abordat de artist este electro-blues, cu influenţe art rock, post punk si experimental rock. Jurjak a lansat pana in prezent piese ca „Soapte”, „Timp de iubit”, „Bucuresti”, iar la inceputul anului 2018 a fost nominalizat la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului Planeta Petrila, care a fost desemnat „Cel mai bun documentar”.
Proiectul Jurjak este prezentat in formula live alaturi de Daniel Olteanu (tobe, producție, mix și master), Daniel Minel Stoica (chitara si clape) si Narcis Axinte (chitara si bas).

Tracklist Blues Berry:

1. Viitor Apropiat
2. Vântul
3. Nicio sansa feat. Bucharest Jazz Orchestra
4. Printre Cuvinte
5. Spune Pe Nume
6. Lupul
7. Imnul Minerilor
8. In Gol
9. Doua Povesti
10. Micul Betiv
11. Singur Pe Drum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.