Netflix anunță Love, Death & Robots, un serial animat antologic prezentat de Tim Miller (Deadpool, următorul film Terminator) și David Fincher (MINDHUNTER, Gone Girl, House of Cards).

Love, Death & Robots este o colecție de scurtmetraje animate din genuri precum: SF, fantasy, horror și comedie. Cu o abordare curajoasă a fiecărei povești, episoadele sunt concepute pentru a fi ușor de urmărit și greu de uitat.

Seria se inspiră din genurile eclectice și provocatoare care au influențat interesul timpuriu în povești al lui Miller. Tim Miller declară: „Love, Death & Robots este proiectul meu de vis, îmbină iubirea mea pentru animație cu povești extraordinare. Filmele de la miezul nopții, benzile desenate, cărțile și revistele SF m-au inspirat timp de câteva decenii, însă erau exilate în cultura geek din care am făcut și eu parte. Mă bucur extrem de mult că mediul creativ s-a schimbat suficient de mult pentru ca animațiile pentru adulți să devină parte din conversația culturală extinsă.”

Producția  Love, Death & Robots a adus împreună o comunitate globală din lumea animației și a atras talente și perspective unice ale unor studiouri de animație inovatoare, regizori și artiști din toată lumea. În seria de 18 episoade, fiecare film este perfecționat, încărcat cu un mix de energie, acțiune și umor negru.

Produs de David Fincher, Tim Miller, Jennifer Miller și Josh Donen, serialul aduce împreună cei mai buni creatori de animație din lume și povești captivante în prima antologie de scurtmetraje animate care va aduce spectatorilor o experiență unică și viscerală.

Fiecare episod din serial:

  • Durează între 5 și 15 minute.

  • Are un stil de animație unic, de la tradiționalul 2D la animație realistă în 3D CGI (Computer Generated Imagery).

  • Este realizat de o echipă diferită de creatori din lume.

  • Este adresat unei audiențe mature.

Despre Blur Studio

Blur Studio este o companie de producție de animație premiată care creează conținut pentru jocuri, filme și televiziune. Fondată și condusă de regizorul „Deadpool” Tim Miller, Blur are experiență în crearea de trailere high-end și secvențe cinematografice pentru industria de gaming, efecte vizuale pentru filme blockbuster și a produs recet serialul animat Netflix “Love, Death & Robots.”

Despre Netflix

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 130 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.