În luna decembrie, postul pentru preșcolari JimJam are grila plină de noutăți animate și lungmetraje pline de magia Crăciunului. Mai exact, programul conține, în prima parte a lunii, un serial nou („Charlie merge la școală”) și un nou sezon din deja cunoscutul „Timmy Time” (al treilea), iar în a doua parte – un episod special cu același Timmy („Timmy și surpriza de Crăciun”), care este inclus într-o serie de filme animate, în care Moș Crăciun are bătăi de cap înainte de livrarea cadourilor, iar poneii au parte de noi aventuri magice.

Din serie mai fac parte și: „Micul meu ponei: Parada prințesei”, „Micul meu ponei: Curcubeul fugar”, „Moș Șoareciun și Șoborenii”, „Livrarea specială a lui Moș Crăciun”, „Micul meu ponei: Aventura dorită de Twinkle”, „Vremea poveștilor – Sălcii în iarnă”, „Micul meu ponei: Dans în nori”, „Micul meu ponei: Prietenii nu sunt niciodată departe” și „Micul meu ponei: Curcubeul fugar”.

Descoperiți mai jos mai multe detalii despre cele mai importante producții animate de pe JimJam, din decembrie:

  • „Charlie merge la școală” (premieră), din 6 decembrie, zilnic, de la ora 08:38. Charley are 5 ani, vârsta magică la care copiii experimentează pentru prima dată situații de tot felul: vârsta la care mergi pe bicicletă fără roțile ajutătoare, la care îți inviți un prieten la tine, la joacă, la care mergi la grădiniță în fiecare zi.

  • „Timmy Time” (premieră), sezonul 3, din 6 decembrie, zilnic, de la ora 08:27. este creat special pentru fete, băieți și animale de companie între 2 și 5 ani. Serialul combină stilul de animație stop-motion de înaltă clasă cu simplitatea coloristică a animațiilor vechi. Lumea camerei lui Timmy este una stilizată, luminoasă și colorată, în care poveștile spuse sunt pline de farmec, umor și distracție.

  • „Moș Șoareciun și Șoborenii”, 8 decembrie, la orele 11:30 și 18:06. Șoricica Rosie se bucură mult de venirea Crăciunului, dar este singura: familia și prietenii ei sunt mult prea ocupați. În paralel, Moș Șoareciun nu-și găsește sania, iar șoborenii săi abandonează sania improvizată. Înfrigurat și obosit, grupul ajunge la casa lui Rosie, care le amintește tuturor care este semnificația reală a Crăciunului.

  • „Timmy și surpriza de Crăciun” (premieră), pe 23 decembrie, de la orele 11:30 și 18:00. E Ajunul Crăciunului la creșă, iar Timmy și prietenii lui sunt extrem de entuziasmați! Au de făcut decorațiuni, trebuie să aleagă un brad, să îi scrie scrisori Moșului și să le pună pe toate într-o cutie poștală specială. Toată lumea este ocupată, în sunet de colinde vesele!

  • „Al patrulea rege”, 24 decembrie, la orele 11:30 și 18:06. O poveste emoționantă, plină de umor și farmec, despre al patrulea crai de la Răsărit – regele Mazzel. Acesta ratează întâlnirea cu ceilalți trei regi și caută Betleemul singur, alături de cămila lui credincioasă, Chamberlain.

 

Despre JimJam

JimJam este un post de televiziune dedicat copiilor preșcolari și familiilor acestora. După lansarea din 2006, s-a dezvoltat rapid și acum este disponibil în peste 100 de țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. JimJam este transmis în 10 limbi, unui număr de peste 27 de milioane de abonați din întreaga lume. Grila sa de înaltă calitate conține povești cu personaje iubite de preșcolari, ca Thomas și prietenii, Bob Constructorul, Pingu și Pompierul Sam. JimJam face parte din AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, companie internațională de top din domeniul difuzării și distribuției de posturi TV tematice, care ține de AMC Networks International.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.