Mirela Vaida (36 de ani) a anunțat official, săptămâna trecută, că este însărcinată cu al treilea copil. Mămică a doi copii, vedeta este însărcinată în 5 luni și așteaptă un băiețel. Până în acest moment, moderatoarea nu își face griji în ceea ce privește hainele, pentru că nu s-a îngrășat mai mult de două kilograme.

“Nu îmi fac griji în ceea ce privește hainele pentru că, se pare că și de data acesta am noroc și sunt însărcinată tot iarna! Am știut eu de ce am pus la păstrare haine de la primele două sarcini! Nu vreau să investesc bani în haine pentru gravidă, în special pentru aparițiile tv. Maria Andrei, cea care se ocupă de imaginea mea, ştie cel mai bine ce mi se potrivește! Ne sfătuim şi de fiecare dată ţine cont de starea mea de spirit când îmi alege ținutele. Ştie să mă “citească” și îmi propune mai multe variante şi culori. Dacă nu stau tocmai bine cu energia, îmi propune ținute în culori ţări și accesorii impozante. Așadar, prefer să investesc în haine și lucruri pentru bebeluş!”.

“Mirela este o femeie superbă, cu măsuri armonioase, chiar dacă este la a treia sarcină! Arată şi se simte minunat, iar ţinutele pe care le poartă la emisiune sunt în armonie cu starea ei de bine: sunt feminine, moderne şi accesorizate foarte cool!”, a spus Maria Andrei.

Prezentatoarea emisiunii “Totul pentru Dragoste – La bine și la greu”, difuzată de Antena 1, și-a revenit foarte repede după primele două sarcini. “Nici la prima și nici la a doua sarcină nu am fost nevoită să fac schimbări majore în garderobă. Mulțumesc lui Dumnezeu am luat 12 kg la prima sarcină cu Carla și 15 kilograme la a doua sarcină cu Vladimir. Oricum fiind o diferență de vârstă foarte mică între ei, am fost și sunt tot timpul în priză, așa ca, kilogramele cum apar, așa dispar! Nu am o rețetă, am doar doi copii energici și dornici de joacă, și încă unul pe drum, astfel încât am propria sala de fitness la mine acasă!”.

Mirela Vaida prezintă emisiunea “Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1. În acelaşi timp, Mirela Vaida face parte din echipa musicalului “Mamma Mia”, este actriță la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” și susține recitaluri alături de bandul său, Vaida show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.