Decembrie 24 I 16:40

MICUL MEU PONEI:

CEL MAI FRUMOS CADOU

DURATA: 1X43’ | TITLUL ORIGINAL: MY LITTLE PONY EQUESTRIA GIRLS – HOLIDAY SPECIAL: BEST GIFT EVER

În acest episod special, Twilight Sparkle și prietenele ei își unesc eforturile pentru un „Hearthswarming Helper”ca să obțină un cadou Hearth’s Warming pentru un ponei, și aleargă prin toată Equestria ca să găsească un cadou perfect.

 

 

 

 

Decembrie 25 I 16:25

 

MICUL MEU PONEI: DRUMUL SPRE CURCUBEU

DURATA: 1X59’ | TITLUL ORIGINAL: MY LITTLE PONY EQUESTRIA GIRLS – HOLIDAY SPECIAL: RAINBOW ROADTRIP

În acest episod special, Mane Six călătoresc în Hope Hollow, unde Rainbow Dash este invitată ca oaspete de onoare la Festivalul Curcubeului, însă  află că din  întregul oraș și  din poneii din el  au dispărut culorile.

 

 

 

Decembrie 26 I 16:10

 

MICUL MEU PONEI FETELE EQUESTRIEI:

SĂRBĂTORILE DE IARNĂ

DURATA: 1X43’ | TITLUL ORIGINAL: MY LITTLE PONY EQUESTRIA GIRLS – HOLIDAYS UNWRAPPED

 

În fiecare sezon de sărbătoare, Pinkie Pie coace un desert pentru Rarity, iar Rarity pregătește haine de sărbătoare pentru Pinkie Pie. În acest sezon, Pinkie Pie a pregătit un sufleu, însă când Pinkie Pie și Sunset Shimmer pornesc ca să livreze plăcinta delicată, se confruntă imediat cu o luptă cruntă cu bulgări de zăpadă între Applejack cu aliatele ei și Rainbow Dash cu camaradele.

BARBIE DREAMHOUSE ADVENTURES: MISTERUL SIRENEI MAGICE

DURATA: 1X80’ | TITLUL ORIGINAL: BARBIE DREAMHOUSE ADVENTURES: MAGICAL MERMAID MYSTERY

 

Faceți cunoștință cu Barbie și cei mai buni prieteni ai ei, printre care vecinul Ken, în acest blog video animat de aventuri, filmat în noua casă de vis a familiei ei.

 

DECEMBRIE 24 | MARŢI

8:05

CU EPISOADE NOI

 

 

 

DENVER, ULTIMUL DINOSAUR

 

LEGO FRIENDS: FETELE ÎN MISIUNE

 

VÂNĂTORII DE TROLI

 

VĂNĂTORII DE TROLI S2 EPS. 1-13

DURATA: 13X23’ | TITLUL ORIGINAL: TROLLHUNTERS

 

Din imaginația fără limite a renumitului creator de filme Guillermo del Toro se naște o poveste a două lumi pe cale să se ciocnească, în epopeea Vânătorii de troli. Când un adolescent obișnuit, Jim Lake Jr. găsește o amuletă magică într-o dimineață în drum spre școală, descoperă involuntar o civilizație secretă extraordinară a trolilor de sub orășelul Arcadia. Deodată menit să joace un rol vital în lupta veche dintre bine și rău, Jim este hotărât să salveze lumea – imediat după ora de educație fizică.

DECEMBRIE 10 | MARŢI

22:45

 

DENVER, ULTIMUL DINOSAUR S1 EP. 27-52

DURATA: 26X11’ | TITLUL ORIGINAL: DENVER, THE LAST DINOSAUR

Plin de magie, căldură și prietenie, „Denver, ultimul dinosaur” prezintă aventurile unui dinozaur iubitor de distracții și ale prietenilor săi tineri și creativi: Jeremy, Mario, Wally, Heather, Casey și Shades. Urmărit de cei care își caută norocul, Denver se trezește întotdeauna în toiul celor mai neașteptate aventuri.

 

DECEMBRIE 13 | VINERI

6:50 / 16:00

 

LEGO FRIENDS: FETELE ÎN MISIUNE S2

DURATA: 26X11’ | TITLUL ORIGINAL: LEGO FRIENDS: GIRLS ON A MISSION

Fă cunoștință cu Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie. Ele sunt cele mai bune prietene. Iar acum au o nouă și eroică misiune: de a salva Heartlake City din mâna șarlatanilor vicleni! Copiii, animalele și minunatele clădiri sunt în primejdie în fața buldozerelor și picturilor graffiti și cine știe ce alte pericole  îi pasc? Din  noul  lor sediu,  Casa  Prieteniei, și  cu mașina  de misiune nouă și grozavă, planul lor începe să se materializeze: E timpul să aducem mai mult dragoste, creativitate și curaj în lume!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.