Mihaela Rădulescu, Marcel Pavel, Monica Anghel și Florin Busuioc au ajuns sâmbătă seara în sufrageria lui Mihai Bobonete și, ghidați cu atenție de Paul Ipate și Octavian Strunilă, căpitanii de echipă, au încercat să găsească echilibrul perfect între finețe și rapiditate, așa cum au spus chiar ei.

Ediția specială Jocuri de celebritate de Revelion a început ca o petrecere la care au fost invitați prieteni de-o viață, cu îmbrățisări îndelungi, pahare de șampanie și multe glume! După ce Mihai Bobonete i-a mulțumit Mihaelei Rădulescu pentru că i-a ascultat rugămintea de a veni îmbrăcată în rochia lui verde preferată, toți invitații s-au amuzat de faptul că aproape cu toții erau înrudiți: Octavian Strunilă este nașul fiului lui Bobo, Mihaela Rădulescu este moașa aceluiași copil, Monica Anghel a venit la emisiune cu fratele ei, iar Mihaela a avut-o alături pe cumnata. O familie mare și frumoasă!

Înainte de a da startul probelor speciale, Mihai Bobonete a pregătit opt dorințe pentru noul an, pe care fiecare invitat le-a citit. Printre dorințele lui Bobo pentru anul 2017, el își propune să reușească să cânte o piesă fără să falseze și să i se îndesească barba.

Jocuri de celebritate a început, iar cele două echipe au dus, pe parcursul întregii emisiuni, o luptă foarte strânsă! Octavian Strunilă a fost căpitanul echipei formate din Mihaela Rădulescu, Marcel Pavel și cumnata Mihaelei, Anca. Paul Ipate i-a avut alături pe Florin Busuioc, Monica Anghel și Alex, fratele Monicăi.

Probele serii au fost Perechea potrivită, unde Busu a demonstrat că are o memorie de invidiat, Dansez pentru tine, Bolul Kaboom, Cu fața la pernă, unde Mihaela Rădulescu și Monica Anghel s-au duelat intens pentru una dintre perne, Cuvinte în lanț și Tonomatul cu greșeli, unde Bobo a susținut un concert Karaoke în adevăratul sens al cuvântului.

La jocul decisiv a ajuns Alex, fratele Monicăi Anghel, care și-a propus să câștige pentru a cumpăra un costum de baie cu pietre prețioase pentru sora sa. Alex l-a ales pe Paul Ipate să îl ajute la această probă și, împreună, au reușit să câștige 1.500 de lei.

Ediția specială de Revelion Jocuri de celebritate a adus în casele telespectatorilor energia, distracția și voia bună necesare pentru întâmpinarea noului an!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.