Maurice Munteanu, juratul de la “Bravo, ai stil!” ne-a oferit un interviu in exclusivitate, raspunzand cu o sinceritate debordanta la unele dintre cele mai interesante, dar si incomode intrebari. Saptamana aceasta, pe www.kanald.ro, dar si pe paginile de Instagram si Facebook Kanal D, fanii pot urmari o serie de raspunsuri la unele dintre cele mai indraznete intrebari despre moda si cum influenteaza aceasta viata sociala a oamenilor.

A inceput totul destul de clar: o limita de timp stabilita, o cana cu cafea, un scaun, un birou, in redactia “Elle”, acolo unde Maurice Munteanu isi desfasoara activitatea de fashion editor pentru una dintre cele mai prestigioase reviste de moda din Romania, atunci cand nu se afla la masa juriului emisiunii de la Kanal D.

O prezenta irezistibila pe micul ecran, jurat in cea mai urmarita emisiuni de fashion din Romania, “Bravo, ai stil!”, Maurice a mentinut o tusa foarte atractiva si, in acelasi timp, enigmatica in aparitiile sale publice. Interviurile lui, atat in presa, cat si pe micul ecran, sunt intotdeauna remarcabile, prin comentariile spumoase si pline de farmec, la adresa outfiturilor concurentelor din cele cinci sezoane “Bravo, ai stil!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.